maanantai 6. elokuuta 2012

Pino lautasia ja tähtikupit

Taas olisi esittelyssä edullisia ostoksia kesän ajalta. Hakusessa oli yksinkertaiset valkoiset lautaset ja tietenkin edulliset. Iittala/Arabia ei houkutellut. Kesäkuussa poikkesin siskon kanssa Porttipuiston Kodin 1:sessä ja siellä oli sopivat lautaset kappalehintaan 5,95e. Jätin asian mietintämyssyyn, jospa löytyisikin jotain kivempaa/edullisempaa jostain muualta.


Muutama viikko vierähti eikä ruokalautasasia ollut eennyt millään muotoa. Tuli taas asiaa Kodin 1:seen ja päätin, että ostan puolitusinaa aikaisemmin ihailemiani lautasia. Mukava yllätys odotti, kun kyseinen astiasto oli tarjouksessa ja lautasilla oli enää hintaa 2,50e kappale. Tusinan kaappasin mukaani enkä ole katunut. Lautaset ovat yksinkertaisen kauniit, sopivan kokoiset ja sopivat muiden kippojen ja kappojen kanssa kivasti yhteen.

Vanilja Housen Niina vinkkasi aikaisemmin tähtifaneille Askon kupeista joten niitäkin sitten kotiutin Lahden Askosta.


Tämmöistä täällä taas hankittuna. Keittiössä alkaa olla varustus kohdillaan. Kattilatkin vaihdoin kesälomalla uusiin ihaniin OBH Nordikan lasikannellisiin malleihin. Täydelliset kasarit! Kuvissa vilahtelevan kukkaliinan olen ommellut aikaa sitten. Se pompsahti tuolta laatikosta ja pääsi käyttöön.

 Siiri harjoitteli illalla uusilla rullaluistimilla, jotka sai synttärilahjaksi. Päätöntä menoa =D
***
Nyt alkaa yh-äidin oma aika, kun lapsukainen saatellaan unten maille. Criminal Mindsia telkusta ja ompelusten viimeistelyä.


Hanni

15 kommenttia:

  1. Kivan näköiset lautaset, eikä niillä enää todellakaan ollut paha hinta! :) Helpottaa ostopäätöstä ;) Mä oon kans katsellu meille sopivia lautasia, simppeleitä arkilautasia kaipailen..

    VastaaPoista
  2. No nyt kannatti vähän aikaa himmata ostosta.. hyvät kaupat teit :)

    Kivalta näyttää tuo sinun liinaompelus :)
    .. niin ja toki kaikki muutkin!

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Mä olen kyllä niin kade tuolle sun "pohdin, katsastan, metsästän" -asenteelle. Mä oon niin liikaa, tännemulleheti -tyyppiä ja siksi monesti sit kukkarosta kirpasee, kun ei naisella ole mitään rotia. Onnea kauniista lautasesta ja minä kieltämättä heti ihailin tuota liinaa, se on niin minun värinen ja kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarpeeksi kun on tehnyt hutiostoksia kiireessä ja kukkaronnyörit levällään niin asenne muuttuu =D

      Poista
  4. Ihania ostoksia ja tuo liina on kyllä niin kaunis! :)

    VastaaPoista
  5. Mun on kanssa PAKKO saada noita tähtikuppeja, ei auta vaikka mukeja ja kuppeja on kaapit täynnä. Noi on vaan niin ihanat <3

    VastaaPoista
  6. Lautaset ovat kauniit ja tähtikupit on munkin pakko saada, tykkään niin tosta tähtikuosista :)

    VastaaPoista
  7. Heippa ja tervetuloa lukijaksi. Avainkaulanauhan olen tehnyt ihan omasta päästäni koruvaijeriin makeanvedenhelmistä. Materiaalit olen hankkinut ajansaatossa korutarvikkeita myyvistä liikkeistä ja askartelukaupoista, ihan tarkkaan en nyt muista. Ilman muuta voin myös tehdä sinulle tuollaisen kaulanauhan. Laita vaikka s-postia ThelmanKammari@gmail.com niin sovitaan asiasta.

    VastaaPoista
  8. Ihanat lautaset! Todella kauniit! Ja mikä zägä, että sait ne noin halvalla!
    Mustakin on aina kiva yhdistellä eri astiastoja, Ikeaa, pentikkiä, gg:tä jne. Sillai tuleekin kivoimmat kattaukset ja aina vähän erilaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuri tosiaan =D Tollaseen perussettiin on kiva yhdistellä värikästä ym.

      Poista
  9. Vau. Sä oot kyllä hyvä tekeen noita löytöjä. Tosi kauniit lautaset! Mä tahtoisin paljon erimerkkisiä, mutta silti toisiinsa sopivia astioita, vaan enpä oikein ole sellaisia edukkaasti löytänyt.

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!