keskiviikko 15. elokuuta 2012

Sekalaista

Täällä ei ole mitään erityistä. Sain siivousvimman, koska lattioilla on koivun urpuja ja pölypalleroita. Tuntuu, että saa olla jatkuvasti imuroimassa. Johtuukohan tuo roskien kerääntyminen siitä ettei lattioilla ole mattoja?
***
Eilen piipahdettiin illalla nopsasti Ikeassa. Syksyinen torkkupeito lähti mukaan. Ja olipas hyvä ostos, kun sopii väreihin niin mainiosti.

Edelliseltä Ikean reissulta jäi kaivelemaan tuo lampunjalka. Sille oli käyttöä joten ostin pois. Varjostinkin löytyi ja väri ei voisi olla parempi; hennon vaaleanharmaa, kuten tuossa tapetissa.


Nyt mulla on pieni projekti makuuhuoneen kanssa. Siirsin etuterassilta tuon puusohvan mun makuuhuoneeseen. Istuintyynyt otin takapihan tuoleilta.

Seuraavaksi pitäisi naputella nuo taulut sohvan yläpuolelle. Taas Tallinna-grafiikkaa. Nyt vain isommassa muodossa (40x60cm). Fjällsta-kehyksiä löytyi mukavasti isommille grafiikoille isommassa koossa. Vitsit kun mä tykkään noista.

Tuo rottinkilamppu oli jo kirppiskuormassa, mutta tajusin eilen illalla, että sehän sopii televisiotason päähän tähtisankojen kanssa. Polttelen noissa iltaisin tuoksukynttilöitä.


Nyt vähän murkinaa ja vielä illan pyöräilylenkki. Sitten loppuilta taitaa mennä sohvalla.

Mukavaa keskiviikkoa!
Hanni

11 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt , kauniita kuvia:)

    VastaaPoista
  2. Siellä on kyllä kauniit syksyn sävyt ja kivoja valaisimia...täällä mennään hempukkasävyillä, mutta GG: n ruskeakukkapeitto houkuttelee! Kivalta lomasi kuulostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Hempukkasävyt on ihania kans! Mulla vaan on nyt tällainen sisustuksen muutosvaihe meneillään ja maanläheiset värit kiinnostavat.

      Poista
  3. Onko Ikeassa noinkin kiva lampun jalka ja varjostin... Josko sitä lomalla ehtis piipahtamaan ja tekemään muutaman "tarpeellisen" hankinnan ;-)

    Mukavaa illan jatkoa sinne sohvan nurkkaan.

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikea välillä yllättää ja siellä on kyllä ollut paljon kaikkea kivaa. Mulla oli monta vuotta välissä etten eksynyt Ikeaan ollenkaan. Tänä vuonna olen käynyt jo kolmesti.

      Poista
  4. Heii mäkin tahdon ikeaan!!Onneksi pian pääsenkin!Kivoja juttuja oot löytänyt!!:)

    VastaaPoista
  5. Kiva tuo rottinkinen lampunvarjostin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =D juu, välillä se näyttä kivalta ja välillä olen ihan kyllästynyt siihen =D

      Poista
  6. Ihania ostoksia ja niin kaunista sinulla on siellä kotona!
    Ikean reissua täällä suunnitellaan. Voi kun olisi lähempänä.
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista =D Mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!