lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksy on käsillä tekemisen aikaa


Pitkästä aikaa täällä. Oma koneeni sanoi sopimuksen irti enkä uskalla enää avata sitä muuta kuin tiedostojen pelastamista varten. Ja nyt ei ole rahaa uuteen koneeseen =( Tulin tekemään pienen jutun vanhempieni luota.
***
Kansalaisopiston Tilda-kurssilla on mennyt pe-ilta ja la-päivä. Kivaa puuhaa vaikken ompeluun paljon ohjausta tarvitsekaan. Muutaman nallukan sain tänään valmiiksi. Lähdin hakemaan neuvoja vetoketjullisen meikkupussukan ompelua varten ja nyt sekin homma sujuu.Nyt kun en voi iltaisin istuskella tietokoneella niin aika kuluu ompelukoneen äärellä. Jouluompeluksia valmistuu kovaa vauhtia. Postauksia tulee nyt harmillisen harvatahtisesti. Pahoittelut etten pääse kommentoimaan teidän postauksia! Nyt teen pikaisen pyörähdyksen ettei tule kovin pahoja vierotusoireita =D

Hanni

20 kommenttia:

 1. Oi miten söpöjä!
  Ihan terveellistä tuollainen pakollinen konetauko!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloisia nallukoita, saisikohan itsekin aikaiseksi tuhota kankaanjämiä -tuo olis oiva keino ☺

  VastaaPoista
 3. Harmittavaa kun kone sanoo sopimuksen irti :(
  Tilda kurssille minunkin olisi päästävä. Kivat nallukat olet tehnyt !

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan hurmaavia nalleja! Osaisinkohan itsekin väkerrellä tuollaisia.. Olisi nimittäin ihana unikaveri tytölle :)

  VastaaPoista
 5. Tosi suloisia nalleja! <3 Ja harmi konetta, kyllä vieroitusoireita tulee, jos ei koneelle pääse päiväkausiin. Mukavia ompeluhetkiä! :)

  VastaaPoista
 6. Tiedän, miltää vieroitusoireet tuntuvat, sillä meillä oli nettiongelmia hiljattain. Ihania ompeluksia olet tehnyt, joten ylimääräinen aika on mennyt hyötykäyttöön!

  VastaaPoista
 7. Voi miten suloisia nallukoita!
  Samalla mallilla taitaa olla jotakuinkin ommeltu myös Peipposen huoneesta löytyvä vaaleanpunainen pikkuruudullinen nalle, jonka kerran ostin yksiltä markkinoiltaa täällä Saksassa. Sen oli myyjänainen myös Tildan tyyliin tehnyt. Nuo isot nenut on niin suloiset! <3 Ja kuosit tosi ihania myös!
  Ps. ja nyt lähden katsastelemaan kuoseja Thelmasin puolella, sillä en ole enää varma siitä tähtikuosista peittoon...siksi en vielä ole meilannutkaan ;)

  VastaaPoista
 8. oi miten on suloisia nalleja :)

  VastaaPoista
 9. Ihana nalle-joukko!
  Leppoista sunnuntaita!
  -k-

  VastaaPoista
 10. Ihania nallukoisa, mistä olet ottanut niiden kaavan?

  VastaaPoista
 11. Ihania nalleja! Tuollaisten tekeminen on ollut to-do-listalla viime joulusta, kun Tilda -kirjassa moisia nallukoita näkyi. Nää sun nallet on kyllä vielä paljon ihanampia kuin kirjassa, joten ehkäpä vielä jossakin kohtaa innostun minäkin kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
 12. Oi miten suloisia nallukoita!
  Oikein hyvää syyskuun viimeistä päivää ja alkavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
 13. Ihania! Voi, jos mulla olisi lapsukaisia haluaisin ehdottomasti tuollaisia.

  VastaaPoista
 14. ISO kiitos kaikista ihanista kommenteista! Nallen kaava on Tildakirjasta,tosin olen suurentanut sitä hiukan. En pysty puhelimella vastailemaan noihin yksittäisiin viesteihin jostain syystä,tämä teksti tulee puhelimella.

  VastaaPoista
 15. Ihania ompeluksia!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!