tiistai 27. marraskuuta 2012

Jouluun koristeita

Pikkuhiljaa olen valmistanut kotiin jouluista koristetta. Finnmarin myymälästä ostin suuren valkoisen kranssin ja roikkuvan rottinkisydämen ja tein niistä kranssin mustavalkoista ruutunauhaa apuna käyttäen. Winter`s Welcome lasilyhty on Pihapihlajasta.
 Ja sitten taas näitä hurmaavia pikkukulkusia. Lahden Kärkkäisellä oli tällaisia valmiita kulkuskoristeita, mutta ainahan täytyy muokata oman näköiseksi. Poistin tuo yökön kullankimalteisen ohuen nauhan ja hopeisen ripustusnauhan ja laitoin vain mustavalkoruudullisesta nauhasta rusetit.

Ennen...
 Jälkeen..

Pehmokirjaimia ompelin tekstiä varten. Lisäksi harmaita puuhelmiä ja mustavalkoista nyöriä joihin ripustin kirjaimet.Minkä värinen sinun joulusi on ja millaiset koristeet sinua puhuttelevat?

Hanni

11 kommenttia:

 1. Ihania koristeita sulla!

  Käsityönä tehdyt uniikit koristeet ovat parhaimpia.

  Pst...meillä arvotaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,mäkin tykkään tuunailla omannäköisiä koristeita.

   Poista
 2. Olen juurikin ihastunut noihin pehmokirjaimiin ja niitä on meillä syntynytkin vaikka millä mitalla ompelukoneen suristessa :) Meidän joulun värimaailma on valkoista, vanhaa punaista ja ruskeaa.

  Pidän paljon kransseista ja kirkkaan värisistä jouluvaloista.

  VastaaPoista
 3. Moikka pitkästä aikaa! Voi kun olet ollut ihailtavan ahkera!!! Niin hirmuiset määrät taas upeita käsitöitä ja muitakin ihania ideoita ja tekosia! Itsellä jäänyt sekä bloggailu että jouluvalmistelut kovin vähälle, kun etusijalla ollut tyttösen synttärivalmistelut sekä uudet perheenjäsenet ;)
  Voi kun olisi ihana päästä myyjäisiin, mutta taitaapi jäädä taas

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania koristeita <3

  Meillä taitaa aika sekalaista koristukset olla ;) Tänään kyllä mietin että alkaako meillä jo liikaa olla vaikka sun mitä oksaa ja sypressiä täällä kun lenkillä ollessa tiellä oli katkennut pieni kuusi. Siis sellainen pöytämalli. Pakkohan se oli mukaan ottaa kun suoraan taivaalta tupsahti eteen...

  VastaaPoista
 5. Aika lailla taitaa olla just saman väristä kun sulla siellä. Vähän olen miettinyt punaista, aiemmin olin varma, et se kuuluu meídän jouluun, mut nyt enää olekaan varma.
  -k-

  VastaaPoista
 6. Ihania koristeita!
  Meillä joulu menee aikalailla samoilla vanhoilla väreillä ja koristeilla kuin ennenkin:) Punaista, valkoista ja hoepeanhohtoa.

  VastaaPoista
 7. Kauniita koristeita. Meillä taitaa tänä vuonna olla väreinä valkoinen ja hopea ... ellen sitten taas viime metreillä innostu punaisesta ;). Viime vuonna oli punaista, valkoista ja hopeaa.

  VastaaPoista
 8. Punainen ja valkoinen ja harmaa, tosin joka vuosi vähemmän ja vähemmän punaista, melkeimpä pikku pilkkeina vain.. =) mutta joulun tunnun laitosta tykkään, sitä on meillä jo yllin kyllin! =)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!