tiistai 6. marraskuuta 2012

Vinkki

Pitkästä aikaa laitoin Huuto.netiin myyntiin ompeluksia ja muuta sisustustavaraa.
***
Bloggeri ilmotti mulle aikasemmin, että kuvien latauskiintiö on täynnä ja lisää sais ostaa. Nyt kuitenkin tuo kuva latautui mutkattomasti. Kuinkahan tuon lisätilan kanssa kannattais toimia vai saisko noita alkuvuosien postauksia siirrettyä jotenkin vaikka uudelle blogipohjalle. Kokemuksia? En haluis tätä Polkadotia muuttaa.

Hanni

18 kommenttia:

 1. Osta lisätilaa suosiolla, pieni hinta isosta ilosta - ja taas mennään mutkaista tietä näkymättömiin :D

  VastaaPoista
 2. Mun muistaakseni sen kuvakoon voi säätää pieneksi, jolloin kiintiö ei täyty enää. Se ohje löytyy jostain bloggerista. Eikä vaikuta kuvanlaatuun mitenkään eli ihan ok kuvia pystyy julkaisemaan. :) Anteeksi tää ympäripyöreä selitys, olisi itse tarkistanut pikselikoon, mutta mun Lightroom takkuaa nyt sen verran, etten uskalla avata sitä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltauduin uudelleen Lightroomiin ja kyllähän se jökähti, mutta olisin saman tullut kertomaan kuin Jonna alla jo ehtikin kertoa. :)

   Poista
 3. Heip! Kun muokkaat kuvasi pienemmäksi kuin 800x800 Pikseliä, niin saat ladata blogiisi rajattomasti kuvia. Ilmaista tilaa blogger tarjoaa siis 1G, jonka jälkeen muuttuu maksulliseksi. Mutta siis ed. Mainitulla tavalla saat bloggailla tulevaisuudessakin ilmaiseksi, eikä se syö kuvatilaa. :)
  Se siis, että antoi nyt ladata kuvan johtuu vain, että kuvasi on pienempi kuin tuo 800x 800 pikseliä. :)
  Tsemppiä käsittelyyn!

  VastaaPoista
 4. Ps. Täältä saat tarkistettua omien kuviesi määrän kokoina ja prosentuaalisena osuutena. :) www.picasaweb.google.com

  VastaaPoista
 5. Ihania sydämiä olit ommellut, vähän samanlaisia tein itsekin tuossa viikonloppuna, tosin vain omaan käyttöön! :)

  Tuosta kuva-asiasta en osaa sanoa mitään, itse muokkaan kuvat aina Photoscapessa 500x750px kokoisiksi ja sitten kun lataan ne bloggeriin välitsen erittäin suuri kuva, jolloin ne on isoja blogissa! Laadusta en sitten tiedä...

  VastaaPoista
 6. Lisätilaa saa tosiaan ihan ilmaiseksi siten, että pitää kuvakoon pienempänä kuin 800x800 pikseliä :) Photoscapella mäkin olen muokkaillut kuvat pienemmiksi, enkä itse ainakaan blogin puolella huomaa mitään eroa kuvanlaadussa. Kirjoitin joku aika sitten aiheesta lyhyesti, käy lukaisemassa jos haluat: http://keltainentupajaperunamaa.blogspot.fi/2012/10/uusi-lelu.html

  VastaaPoista
 7. Sama täällä. Phtoscapella laitan ne 400Xja isonan vasta kun teen postausta.
  Voit myös tehdä toisen "käyttäjän" blogiisi. joka olet kuitenkin sinä itse.

  VastaaPoista
 8. o-ou ! tuon kun olisi tiennyt aiemmin...

  VastaaPoista
 9. Mulla oli aiemmin myös tuo kuvatilaongelma, mutta juurikin kuvakokoa pienentämällä olen saanut kuvia ladattua ilman maksua. Tosin sivugadgetiin kuvia ladatessa blogger edelleen herjaa, mutta tämäkin on ratkaistu. Koska linkitettyjä kuvia onnistun lataamaan, lisään kuvat ensin "haamiblogiin", ja linkitän ne sieltä.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 10. my picasa got almost full, so now i use flickr. first i upload my pics there and then take the html code the size i want and add to blog.
  flickr gives each month certain amount of space for free and for me that is enough.

  VastaaPoista
 11. Mäkin olen alkanut pienentää kuvia ja poistelin Picasasta kuvia, joita olen ladannut sinne turhaan. Näissä kuvissa ei ollut kuin muutama katsomiskerta, joten erotin ne sillä tavoin blogissa julkaistuista kuvista. Näin sain uutta kuvatilaa aika tavalla:)
  Pallokuosit sulattavat sydämeni♥

  VastaaPoista
 12. Kauniita ja ihana värisiä sydämmiä olet tehnyt. Itsekkin sydämmiä aika ajoin tehtailen ja edelleenkin etsin täydellistä nyörin paikkaa. Sinulla näyttäis olevan jokin erinlainen tekniikka. Näyttää hyvältä toi pieni solmu tossa sydämmen keskellä. Kuinka sinä sen nyörin saat noin kauniisti laitettua?? Kiitos etukäteen :) Mukavaa loppuviikkoa !!

  -Sarkka-

  VastaaPoista
 13. Sinun ompelemat sydämet on tosi kauniita!
  Olen kerran ostanut kuville lisätilaa sen pienimmän määrän. Maksoi muutaman euron. Nyt kuvatilaa näkyi olevan vaikka kuinka paljon käytössä. Olen myös pienentänyt kuvia niin vievät vähän kuvatilaa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 14. Tuhannesti kiitoksia kullanarvoisista vinkeistä. Minä kun en ole koskaan muokkaillut kuvia blogiin laittaessa niin en edes tiedä pikseleistä ja kuvakoosa sen enempää. Täytyy perehtyä aiheeseen tarkemmin =D

  VastaaPoista
 15. Picasa-kuvankäsittelyohjelman saa ladattua netistä ilmaiseksi. Siinä kun käsittelee kuvan (minä yleensä vain vähän rajaan) ja tallentaa sen takaisin kuviin, niin siinä vaiheessa pystyy helposti muuttamaan noita pikseleitä. En minäkään noista mitään ymmärrä, mutta täältä blogistaniasta olen näitä ohjeita saanut.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 16. Ai niin, meinasi unohtua:

  Mun blogissa olisi sulle jotain ;-)

  -Tuija-

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!