perjantai 28. joulukuuta 2012

Melkein puoleen hintaan

Ihana ja rauhallinen Joulu on vietetty ja nyt on sellainen väliaika, ettei tiedä mihin suuntaan lähtis. Tänään suuntana oli kuitenkin ale-myynti, ihan vaan pienimuotoisesti. Noa Noan vaatteet ovat ihastuttaneet jo pidemmän aikaa ja Siiri saikin nyt muutaman uuden asusteen. Noa Noat sopivat muuten useimpien Pomp de Luxin vaatteiden kanssa yhteen.


Kaunis, pitsimäinen kolmion mallinen röyhelöhuivi ja kukkasomisteiset hiuspannat lähtivät matkaan Mäntsälän Villasta. Tätä voi äitikin lainata...

Vaatteisiin kiinnitettäviä kangaskukkasia löytyi myöskin muutamalla eurolla Seppälästä, josta ei muuten kyllä kannata mitään ostaa.


Oletko kova koluamaan ale-myynneissä ja mitä sieltä haet? Heräteostoksia? Laatua ja ajattomuutta kohtuuhintaan vai kasapäin sesonkituotteita hullun halvalla?
***
Uutta vuotta kohti,
Hanni

Ps. Kiitos kaikista ihanista joulutervehdyksistä ja Tähtianikselle lähti jouluinen arvontapalkinto tänään Postin matkassa!

12 kommenttia:

 1. Minun ei tule alennusmyynneissä kierreltyä, mutta tänään päädyin sellaiseen. Ajankohta ja tarve kohtasivat - huomasin olevani alennus- ja loppuunmyynnissä ostamassa Icebugeja itselleni - sehän oli suorastaan pelkkää säästöä :D

  VastaaPoista
 2. Hienoja ostoksia olette tehneet! Itse teen alessa yleensä heräteostoksia. Näissä ostopäätöksissä kysyn nykyään itseltäni; "Tykkäänkö tästä oikeasti todella paljon? Tarvitsenko tämän välttämättä?" Olen säästänyt näiden kysymysten ansiosta aika paljon rahaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeitä kysymyksiä! Mun tulee ostettua Siirille helpommin kuin itselle.

   Poista
 3. Minäkin pyörähdin alessa, löysin kivan ulkoilutakin ja lämpimän pipon. Enempää en jaksanut kauppoja koluta :)

  Kauniita hankintoja sinulla. Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oi, kauniita löytöjä! Usein tulee myös alemyynneissä käytyä, milloin mitäkin tarttuu mukaan :D mukavaa joulukuun viimeistä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin mukavia loppuvuoden päiviä!

   Poista
 5. Moi. Mikä on tarkalleen ottaen Villa? Missä päin Mäntsälää se on? Järvenpään Villa Onnelissa on loppuunmyynti. Kaikki -40 - 50 % alennuksessa. t.Heidi Halkiasta (ostin niitä tyttäresi vaatteita kirpparilta ja huutiksen kautta ne kaksi tähtityynynpäällistä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villa on vaateliike siinä pääkadun varressa, en muista kadun nimeä. Huomenna olis tarkoitus lähteä Onneliin.

   Poista
 6. Ihania löytöjä!
  Huomenna olis tarkoitus käydä alemyynneissä:-)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!