keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Astiakaapissa ja ostoksilla Annival Interiorissa

Tykkään astioista. Ja järjestyksestä astiakaapeissa. 


Päivittäisessä käytössä on oikeastaan Greengatet ja ne ovat suosikkejani. Sain upean tilaisuuden täydentää GreenGate-valikoimaani Annival Interiorin ihanasta nettiputiikista ja tehdä yhteistyötä putiikin pitäjän kanssa. Laitoin tilaukseeni näitä Nanna-lattemukeja, joita kaapissa on jo pari kappaletta...
parit keittiöpyyhkeet...


ja tämän ihanan sirottimen.

Tuolla Annival Interiorissa on todella selkeät ja värikkäät sivut, valikoima on varsin laaja ja tuotteista on isot kuvat. Kodin jokaiseen tilaan löytyy pienempää ja isompaa sisustustarviketta myös perheen pienimmille. Myös lemmikit on huomioitu. Kangasvalikoima on houkutteleva ja liikkeen kautta saat myös ompelupalvelua. Käyhän ihastelemassa ja tekemässä oma tilauksesi vaikkapa Greengaten kevätuutuuksista. 
Minulla on muutama astiakaappi joissa on astioita moneen tilanteeseen =D Sanoinhan jo, että tykkään astioista? Voin tehdä halutessani erilaisia ja erivärisiä kattauksia, tunnelman mukaan =D Kattauksissa on hyvä olla astioiden lisäksi muutakin rekvisiittaa. Siksi klikkasin Annival Interiorin tilaukseeni myös näitä somia paperipillejä.


Ja kuppikakuille omat kupit...

Annival Interiorista löydät kattauksiin myös servietit, liinat, juomalasit, aterimet ja tarjottimet. Ruokailutilaa ja muita kodin tiloja on ihana sisustaa myös verhoilla ja tyynyillä. 
Katso nyt vaikka näitä ihanuuksia!
Kurkkaa unelmien sisustuskauppaan linkkien kautta. Halutessasi voit vierailla paikan päällä liikkeessä Muuramessa. 


Hanni

8 kommenttia:

 1. Pitäisi olla niiin palon keittiökaappeja, että kaikki olisi ihanasti esillä ja järjestyksessä. Odotan ihan vimmatusti uutta Nordalin astiakaappia, että saan osan laitettua siten kuin haluan...ja lisää tietysti vähäsen...ihanat astiat sinulla.

  VastaaPoista
 2. Uusi kauppatuttavuus. Täytyypä käydä kurkkaamassa. Greengateit övat ihanat ja niitä voisi sina enemmän..

  VastaaPoista
 3. Minäkin menen heti kurkkaamaan, niin herkuilta vaikuttavat nuo sinunkin ostoksesi. Sopisivat hyvin myös Rauharentolaan :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin pidän astioista ja tykkään pitää järjestyksessä,kenties olen liiankin pikkutarkka...meidän isäntä vaan ei osaa pitää haluamaani järjestystä yllä :D
  Pilkulliset mukit on intohimoni <3

  VastaaPoista
 5. Niin kauniisti ihanat astiat esillä! <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita astioita ja järjestys sen olla pitää :) Tein itse juuri taulauksen samasesta putiikista!!

  VastaaPoista
 7. Kyllä, järjestys se olla pitää - varsinkin astiakaapissa!! Astiafriikin perusvaatimuksia... ;o)

  VastaaPoista
 8. Kauniita astioita. Uudet GG-mukit on aivan ihanat :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!