maanantai 14. tammikuuta 2013

Värejä luonnosta


Reilu viikko sitten törmäsin jo pajunkissoihin. Aika erikoista. Vaikka luonto onkin nyt karu ja väritön niin toisaalta se on ihan kaunis.


Tuossa pajunkissakuvassa on aikalailla niitä sävyjä joita kodissanikin on. Alla muutama pikkuotos.

Tämä talvinen kukkakiemurakangas taipuu pian peitoksi. Kangas on löytö Huutiksesta ja se muistuttaa kovasti Greengaten Edith-kuosia. Ajattelin tästä torkkupeittoa olohuoneeseen. Reunoihin mustavalkoruudullista kangasta ja hyvä tulee.

Ompelutalkoot jatkuvat, sillä kevääksi on suunnitteilla pari tempausta =D
Hanni

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja sävyjä! Pajunkissoja jo, pian on kevät! :)
  Ihana kangaslöytö, tuosta tulee suloinen tilkkupeitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään noista sävyistä, mutta pikkuisen kaipaan jotain uutta värisävyä mukaan joukkoon.

   Poista
 2. ohhoh, nyt jo pajunkissoja !
  ihanat sävyt , tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D, juu, piti itsekin ottaa ihan lähikontakti puuhun, kun en meinannut uskoa silmiäni.

   Poista
 3. Juuri kirjoittelin omasa blogissani myös tuosta luonnon värittömyydestä. Ja kotini on myös hyvin saman värinen kuin luonto nyt. Tällä viikolla ajattelin että pakko on saada väriä edes sisätiloihin! Kaunis blogi sinulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =D Jotain keväistä sävyä täälläkin kaivataan.

   Poista
 4. Heippa Hanni ♥ Pajunkissat o niin kauneit ja ihanii, mul kävi joskus nuoren tyttön, et löysi pajukissoi tapaninpäivän, oli tosi lämmint ja vein ne sit toho paikallise lehte ja ne otti kuvii ♥ Kuule, mul ois niimpal tärkkiä asia, ku sul o ilmeisest se keittiö vaklkone akaasia ruokpöyt tilattu varmaa hobbarist ja mää katoin et siin olis se pinta mdf-levyy? Meil o muute samanlaine, mut vaan tumma akaasia ja se on kiva pinta ♥ Meil yllätys yllätys puhalta taas kevät-sisustus tuule ja olisiki kysyny, et jos nyt puhuta samast pöyräst, ni kestääk se pöytälevy mittä, tuleeks naarmui tai fläkei vai onks se viel iha priima, ko takaraivos vaa jollai tappa se mdf kauhistutta, mut kerro sä milt sust tunttu, kumpi sit oikke o paremp ♥ Kiitos pal jo etukätte ♥ Turu terkui, Johanna ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Johanna =D Samasta pöydästä on kyse ja nyt tosiaan vasta tajusin, ettei kansi olekaan täyspuuta niinkuin olen tähän asti luullut. Pöydän kanteen on tullut fläkei pariin kohtaan, koska lapsi on siinä jotain tuhertanut ja pöytäliina oli vissiin jugurtin kanssa liimautunut kanteen kiinni ja kun sitä irrottelin niin pinta kärsi. Mua ei haittaa, koska kolhut ja tuhrut ovat tervetulleita ja antavat huonekalulle ilmettä. Mutta siis pinta on herkkä joten mieti tarkkaan kelpaako sinulle =D

   Ihanaa kun kevättuulet puhaltaa =D

   Poista
 5. Ooh, pajunkissoja! Pitääkin kohta lähteä luontoretkelle, tuohan on jo selvä kevään merkki! Kaunis peittokangas:)

  VastaaPoista
 6. Oioj, pajunkissoja! Ja kauniit sävyt teillä! Ihanan rauhallista!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!