perjantai 8. helmikuuta 2013

Hienostelua

Voi kuinka tykkään hörtyläisistä pikkuneitien vaatteista! Noa Noa, Creamie ja Pomp de lux ovat suosikkeja. Ihania hempukoita joita voi käyttää ihan hyvin koulussa. Ainakin tyttäreni tuntuu viihtyvän. En tykkää kun pikkutytöille on tiukkoja farkkuja ja pääkallopaitoja, neonväriraidallisista trikoohirvityksistä puhumattakaan!


Nyt kun Siiri on jo koululainen, on hän alkanut käyttämään asusteita. Hiuksiin on kivoja pantoja ja ruusukkeita ja kaulaan voi kietaista soman huivin.


Tiedän, että tulee aika jolloin äidin ja tyttären valinnat eivät kohtaa. Nyt kuitenkin mennään vielä näillä tyttömäisillä hempukoilla. Tärkeintä on kuitenkin säänmukainen pukeutuminen ja siinä samalla opetan hiukan mikä sopii minkäkin kanssa yhteen.
Siirin päällä Noa Noa:n hame, Pomp de luxin trikoopaita, Noa Noa:n pitkä neuletakki ja pilkulliset sukkahousut, kaulassa Benettonin pompulahuivi, nutturakampaus omaa käsialaani.
***
Pian on tulossa Pomp de luxin kevätmallisto ja järjestämme siskoni kanssa parit Pomp de lux-sembalot. Laitan enemmän tietoa lähempänä, koska kyseessä on kaikille halukkaille avoin tilaisuus (osallistujarajoitus kuitenkin on), non stop-periaatteella =D

Hienostelemisiin,
Hanni


21 kommenttia:

  1. Facessa äsken huomasin, että uusi Pompin mallisto oli nähtävillä. Oi oi mitä ihanuuksia. Tytöille oli sivutolkulla, mutta ihan kivan listan sain pojillekin. Niissä vaan on sitä jotain!
    Ihanat vaatteet Siirillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, taitaa tulla konkurssi kun täytyy niin paljon hankkia kesäpomppia =D

      Poista
  2. Voi että :) Nää on tosi ihania, mutta meidän pikkumimmille en osaa näitä röyhelöjuttuja laittaa. Meillä asuu semmonen värikäs retro-mimmi vielä toistaiseksi ainakin. :)
    Mutta ihania kerrassaan ovat ...

    VastaaPoista
  3. Kaunista kaunista...niin vaatteet kuin kantajakin!

    VastaaPoista
  4. Meillä pukeudutaan myös PDL:n ja Noa Noan vaatteisiin. Ihanaa, kun on tyttöjä, joille pukea näitä ihanuuksia! Myös itse rakastan Noa Noaa. Tänään just hain Millan Putiikista yhden mekon tuleviin synttärihulinoihin. Vaikkakin oma merkkini ja suuri rakkauteni vaatehulluna on ODD Molly ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskin poiketa Millalla katsastamassa Noan kevätuutuuksia! En malta odottaa, että päästään hipelöimään =D

      Poista
  5. Oi kun kaunista ja niin ihania sävyjä.

    VastaaPoista
  6. Onpa kauniit vaatteet <3 Mulla on myös nuo samat kolme kärjessä :-) Just hain vielä Creamien kokomekon Sokoksen alesta tytölle, vaikka olin siellä jo aiemminkin samalla hyllyllä hääräillyt... Ei pysty pysymään poissa :-) Mua kiinnostaisi tuo PdL tapahtuma - missäpäin Suomea tilaisuus pidetään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pompin sembalot pidetään Mäntsälässä, tervetuloa jos vain olet ajomatkan päässä. Ilmoittelen aikataulua piakkoin, Pompin myyntiaika alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa.

      Poista
  7. Kaunis pikkuneiti :) Iloista lauantaipäivää!

    VastaaPoista
  8. Suloista ja kaunista! Niin Siiri kuin vaatteetkin.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Mä oon yrittänyt ihan hirmusesti löytää tuollaista pompulahuivia, mutta ne on joka nettipuodista loppu ja liikkeissä, missä olen täällä käynyt ei ole. IHANA <3

    Somaa ja kaunista!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin huivin Huutiksesta saman sarjan mekon kanssa. Tee huivi itse. Tildalla on ainakin tuollaista pompulanauhaa ja sitten vain mieluinen ohuehko kangas niin saat juuri sopivan huivin =D

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!