sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Mitä tulikaan tehtyä...

Makuuhuonetta olen täällä laitellut. Uudet lakanat ja uusia tyynyjä. Ja uusi VIRKATTU MATTO.

Isoimmat tyynyt taustalla on Ikeasta, pellavaa, lakanat niin ikään Ikeasta hankitut. Jokin aika sitten poikettiin työkaverin kanssa siellä ja keräsin ostoskoriin lähinnä makuuhuoneen tekstiilejä. 

Lyhdyn sisällä oli valosarja, mutta se sai lähteä, koska kevät on täällä ja talvisia juttuja en nyt kaipaa. Pian lyhdyn sisälle pääsee narsisseja.







 Ja sitten se virkattu matto. Omaa käsialaa ja ihan oman mallin mukaan =D Toista samanlaista ei taida koskaan tulla.



 Ja kyllä kuulkaa maistui unet makealta tuolla tyyny- ja peittomeressä. Noi lakanat on ehkä ihanimmat koskaan!

Matonvirkkuuvillitys on kova. Tuota matonvirkkausta on suunniteltu jo pitkään, mutta kirjalliset ohjeet ovat hirvittäneet. Nyt on ohjepelko selätetty ja mattoja syntyy liukuhihnalta =D

Ihan eka virkkaamani matto syntyi viime viikonloppuna; luonnonvaalea tähtimatto Kauhavan Kangasaitan ohjeella. Yhdessä Muorin kanssa ohjetta tavattiin ja lopputulos on ihana!

Ihanaa ja valoisaa viikkoa kaikille. Meillä on Siiruli sairastanut; hirmuinen päänsärky ja kuumetta. Taidetaan pitää huomenna lepopäivä koulusta ja jatkaa hyvin alkanutta askartelurupeamaa.

Hanni

21 kommenttia:

  1. Tosi kauniita mattoja! Voi kun saisin aikaiseksi itsekin... Makuuhuone on oikein kutsuva ja pehmoisen näköinen, kyllä uni maistuisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota vain koukku käteen ja teet vaikka kierroksen päivässä ja kohta sulla on valmis matto.

      Poista
  2. Kyllä tuossa sängyssä varmasti unet maistuu, niin ihanan kutsuvalta se näyttää! Maton virkkausta olen suunnitellut itsekin, pukuhuoneeseen pitäisi jotain uutta raikastusta saada.

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno matto. Mä olen myös yhden tehnyt, oli mukavaa! Nuo lakanat on ihan yli-ihanat!!! Sopii tosi kauniisti tapettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuinkahan moni muu valitsee lakanat tapetin mukaan!?

      Poista
  4. Kauniita mattoja! Ja ihania tekstiilejä olet ostanut.

    Täälläkin on tarkoitus tehdä ns. kevätpölläkkä tässä lähipäivinä. Vaihdella vähän verhoja ja pikkuisen taitaa joutua sitä vaaleanpunaista tänne lisäilemään=)

    VastaaPoista
  5. Kauniilta näyttää makuuhuoneesi :)

    VastaaPoista
  6. Onpas muhkea peti sinulla, kyllä kelpaa tuolla köllötellä.

    Matotkin on komeat, minun aivot ei taivu niihin ohjeisiin. Minä ostan kuteet ja muori sitten virkkaa, sillä aivot taipuu. Nyt odotellaan prinsessan huoneeseen uutta mattoa.

    Siirille paranemisterkut <3

    VastaaPoista
  7. Kaunis makuuhuone ja tekstiilit. Mattosi on ihanat,jos kaupasta ostaa niin mukavan hinnankin saa kyl maksaa!! Tosin onhan noissa aika moinen työ tehdessä. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noissa matoissa on melkoinen homma ja vaatii käsivoimia. Ekan maton jälkeen mulla oli rintalihaksetkin kipeänä =D

      Poista
  8. Oi, ihanat matot, siis aivan upeat! <3 Näyttääpä tuo musta kivalta. :)
    Ja makkari on kyllä tekstiileineen niin ihastuttava, että en ihmettele, että viihdyt. :) Kaunista taas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =D Olen itsekin varsin tyytyväinen mattoihin ja tosi yllättynyt, että sain aikaan tuollaisia =D

      Poista
  9. Oi kun nättiä ja niin kaunista. Tuo torkkupeitto on ihana <3

    Ja nuo matot - aivan ihastuttavat! Itsellä on ollut kova suunnitelma virkata itselle, mutta ei taida koskaan tulla sen aika... Tosi upeet!

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia =) Hyvin onnistunut matto!

    VastaaPoista
  11. Terkut täältä myrskyävästä Espanjasta! Ostin viime Suomen reissulla vuosi sitten 3 jätesäkillistä kuteita, yhtään kertaa en ole edes saanut aikaiseksi kurkattua pusseihin, mies tosin ihmettelee mitä ihmeen lankakasoja sieltä kalliilla rekalla toimitin..kröhömm..no kun tartteis ensin YouTubesta opetella virkkaamaan niitä...välillä into on kovempi kuin taidot, mutta ehkä ensi kesänä kun jään taas kesäleskeksi.. =)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!