lauantai 20. heinäkuuta 2013

Luonnonantimet


Sadonkorjuunaika on alkanut. Meidän kulmilta löytyy hurjat määrät vadelmaa ja mustikkaa.  Niitä on sitten käyty poimimassa pakkaseen ja hilloakin olen keittänyt.




Myös ojanpientareen kukat ovat säännöllisin väliajoin päässeet sisätiloja sulostuttamaan. Käypä muuten poimimassa omat ainekset kuningatar-hilloon. Hillonteko-ohje löytyy hillosokeripussin kyljestä. Ei ole paljon lisäaineita tässä herkussa.


Hanni

18 kommenttia:

  1. Nam, tuo hillo maistuisi lettujen päällä herkulta! Kauniita kuvia sadosta. :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuningatarhillo on parasta! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Herkullisia kuvia.
    Kohta suunnistan vadelmapuskaan ja suunnitelmissa olisi tänään keitellä hilloa. Ei ole lisäaineita omissa hilloissa.

    VastaaPoista
  3. Upea satsi vattuja!
    Tykkään muuten kovasti tuosta laattaseinästä, joka näkyy kuvissa..keittiön välitilan laatoitus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vattuja on vielä enemmänkin, ne menivät jo pakkaseen. Laatta on tosiaan keittiön välitilassa, RTV:n mallistoa.

      Poista
  4. Ooooo...ihanan paljon wattuja! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on nyt nautinto kerätä kun ovat isoja eikä ole matoja ym.

      Poista
  5. Täällä ei ole mustikoita eikä sieniä...kuivaa on...:)

    VastaaPoista
  6. Voi kun saisi metsävadelmia! Ne on niitä oikeita vadelmia ja mahdottoman herkullisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on isoja ja meheviä vadelmia.

      Poista
  7. Tuo on kyllä niin parasta hilloa! Munkin pitäisi päästä mustikkareissulle...mut tää tauti on vähän hidastanu suunnitelmia. Onneksi vattuja on ihan meidän takarajalla!

    Kivaa viikonloppua!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mustikka-aika on vasta aluillaan niin ehdit hakea omasi.

      Poista
  8. Ai ku herkullisen näköisiä kuvia. Kuningatarhillo varmasti tosi hyvää.
    E-R

    VastaaPoista
  9. Ihania marjoja ja herkkuhilloa :)

    VastaaPoista
  10. Näyttää ihanalta ja herkulliselta. Pitäisi itsekkin tuota hillon tekoa kokeilla tänä vuonna :) Tänään kävin mustikoita ja vadelmia poimimassa monta litraa, olisi siis marjat tähän valmiina! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!