maanantai 19. elokuuta 2013

Muistin virkistämiseksi

Huomaan, että arki on taas saapunut, kun on niin paljon kaikenlaista muistettavaa. Arjen helpottamiseksi laitoin tuohon seinän pätkälle liitutaulutarraa ja muutamia lähitulevaisuuden muistettavia asioita ylös. Ihan niin kuin en muistaisi, että torstaina suuntaan Köpikseen =D


Meillä oli keväällä samassa kohtaa isompia liitutaulutarran paloja, mutta tuo on huonoa pysymään kiinni jos on kovin isoja paloja. Hermothan siinä meni ja nyt laitoin suosiolla tuollaisia pienempiä paloja.Ihan jees. Mietin myöskin seinän maalaamista liitutaulumaalilla, mutta nyt kun nuo tarrat näyttävät tuossa pysyvän niin antaa olla.

Hanni

9 kommenttia:

 1. Kiva idea! Itselleni tosin riittää ihan peruskalenteri, kun ei ole niin hirveästi muistettavaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen sisustuselementti tuollaisena! Vähän erilainenkin!

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska idea! Ja varmasti helpottaa arkea :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvän näköinen! Tykkään :)
  E-R

  VastaaPoista
 5. Hauskan näköistä. Mä olen maalamnnut meidän keittiöön yhteen oveen kaistaleen liitutaulumaalilla. Aika harvoin muistan siihen mitään kirjoitella, pitäisikin terästäytyä.

  VastaaPoista
 6. Ihan huippu idea!!!! Ja voithan sinä koko seinänkin maalata, jos nuo jostain syystä alkavat irtoilemaan ;) Mukavaa lkanutta viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköinen ja tarpeellinenkin!

  VastaaPoista
 8. Mukavat noi tarrat. Paljon näkee maalattuja koko seinä liitumaalilla, mutta nuo on minusta kauniimmat. Mukavaa köpiksen reissua sit kun se tulee ajankohtaiseksi. Olisippa itsekkin mukava lähteä vähän sisustus ostoksille!

  VastaaPoista
 9. Kiva idea! Mullakin on rulla tuota liitutaulutarraa hankittuna, en vaan ole vielä sille paikkaa keksiny.

  Aurinkoista viikon jatkoa!
  -k-

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!