sunnuntai 4. elokuuta 2013

Rentoutumishetki


Monet tuntuvat jo odottavan syksyä. Minä en halua irrottaa tästä kesästä vielä. Toisin kuin viime vuosina muutoin, olen jo syysfiiliksillä hyvissä ajoin heinä-elokuun vaihteessa. Jostain syystä sitä kiirehtii näkemään ja kokemaan tulevaa. Nyt kuitenkin haluan vain viivytellä kaikessa kesäisessä tunnelmassa.


Kuvien värimaailma on loppukesään sopiva. Jalat ovat kokeneet kovia kesän melskeessä, joten niitä on hyvä liottaa kukkakylvyssä ja rasvata hyvin.Timanttikukkani näyttää kauneutensa vain aurinkoisina päivinä. Upea uusi tuttavuus jonka kauneudesta olen onneksi saanut nauttia tänä upeana aurinkoisena kesänä.

Kesäterkuin

Hanni

21 kommenttia:

 1. Rakastan syksyä, mutta vielä ei ole syksyn aika...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitsen kaikkia vuodenaikoja, mutta jokaista omalla ajallaan. Syksystä pidän kovastikin, neuleista, kynttilöistä ja lämpimästä tunnelmasta.

   Poista
 2. Tuossa aurinkoisessa kylvyssä olisi ihana virkistää varpaita! Omat jalkani kaipaavat kukkakylpyä!

  Voi kun osisi tarttua hetkeen, eikä haikailisi tulevaa tai menneitä. Tätäkin taitoa minä opettelen edelleen =)

  Ihania kukkakylpyjä Hanni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, harjoittelen hetkeen tarttumista. Välillä tuntuu, että menee ihan kierroksilla ja hötkyilee, mennyttä, nykyisyyttä ja tulevaa samaan aikaan. Pitäisköhän aloittaa jooga?

   Poista
 3. Voi, mikä kylpy! <3 ihana tuo emalivati, enpä ole noin kaunista nähnytkään!

  Kiva, kun kerroit kukan nimen, itselläni on samaa pihassa, mutta enpä muistanut sen nimeä. :)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on saunassa kaksi tuollaista emalivatia. En oikein ole löylykiuluihmisiä joten vedet roiskitaan emalivadeista =D Tuo timanttikukka on upea. Onkohan niitä muun värisenä?

   Poista
 4. Minulla ei tänä kesänä ollutkaan timanttikukkaa, aikaisempien kesän lailla. Jotenkin olin unohtanut sen kauneuden. Ensi kesänä taas ehdottomasti uudet timanttikukat pihaa kaunistamaan. Onkohan timanttikukkaa monivuotisena, oispa hienoa jos olisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo timanttikukka oli uusi tuttavuus, monivuotisuudesta en osaa sanoa, täytyypä selvittää.

   Poista
  2. Selvitin, että timanttikukka on yksivuotinen, mutta sen voi saada talvehtimaan valoisassa paikassa sisällä, kun muistaa kastella, ettei pääse kuivahtamaan.

   Poista
 5. Mulla ei ole mikään kiire tulevaisuuteen, kyllä se syksy ja talvi tulee kiirehtimättäkin. Onneksi se aika on vielä kaukana, nyt nautitaan täysillä kesähelteistä ja ihanista kesätunnelmista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, tämä kesä on ollut ihana ja pitkä tähän mennessä.

   Poista
 6. Voi, kesähän nyt vielä. Ei vielä syksyä, ei...

  Ja tuosta hetkeen tarttumisesta(aikaisempiin kommentteihin viitaten): suosittelen lämpimästi joogaa ja meditointia. Itse harrastan säännöllisesti molempia ja en varmaan tulisi toimeen enää ollenkaan ilman niitä!;)

  Mukavaa maanantaita sinulle!♥

  VastaaPoista
 7. Ei täälläkään haluta vielä syksyä vaikka luonto alkaakin pikkuhiljaa siitä jo merkkejä antamaan. Nautitaan vielä lämpimistä ilmoista ja ihanista jalkakylvyistä!! Laitetaan kynttilät palamaan sitten iltasella kun hämärtää ja mietitään tulevaa syksyä lämpimän vällyn alla ♥

  VastaaPoista
 8. Voi taivas miten haluisin nyt siestan aikaan upottaa varpaani tuohon sinun kylpyysi!! Ja pyykkihuoltopostaus oli niiiiiin kaunis!

  VastaaPoista
 9. Minulla on ainakin vielä kesä! Vasta toinen lomaviikko menossa, joten ei syksystä tietoakaan :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!