lauantai 21. syyskuuta 2013

Mainiot tikut


Tykkään normaalia pidemmistä tulitikuista, sellaisista takkatikuista joilla saa kynttilät sytytettyä ilman, että sormet syttyy samalla.


Ostin Tiimarista tuollaisia Mainioita tikkuja, mutta kun tuo paketti on ruma niin tuunasin niistä mieleiset. Tiimarissa on muuten edelleen se osta kolme maksa kaksi joten tikut tulivat jälleen edullisiksi.

Mieleiset tikkuaskeista tuli, kun paketoin ne sieviin papereihin.  Greengaten uusi peltirasia kätkee lisää tikkuja sisäänsä.




Semmoista askartelua tällä erää. Tänään olen ollut ahkerana. Olen tehnyt koruja ja perustanut havuille penkin. Ensi yöksi laitan syyssipulit likoamaan ja istutan ne odottamaan kevättä.

Hanni

17 kommenttia:

 1. Kiva tuunausidea ja olisipa aika kiva joululahjavinkkikin. Kaunis kynttilä ja ihanasti tuunattu rasia...noita pitää hakea ja aloittaa jouluaskartelut hyvissä ajoin!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. No oletpas ahkeroinut, ja kivoja juttuja onkin syntynyt! Monet tikkuaskit ovat todella rumia ja näin niitä saa paremman näköiseksi. Mukavaa viikonloppua ja puuhailuja :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin oiva ja ihana idea, että itsellä on sama ajatus, kunhan saan vain kivat paperit etsittyä kaapin kätköistä ;) Ja nuo pitkät tikut on siinäkin mielessä hyvät, että saa monta kynttilää kerralla sytytettyä eikä tarvi uutta aina raapaista ;) Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea! Itse käytän sellaista sytytintä, tikut ovat jääneet tosi vähälle käytölle. Mutta ehkä tästä inspiroituneena täytyy lähteä tikkuostoksille. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulitikuista tulee se ihana tuoksu. Olen miettinyt sellaisen sytyttimen hankintaa, mutta toistaiseksi menen näillä tikkuloilla.

   Poista
 5. Aivan ihana idea ja kauniit askit! <3 Myös taka-alalla näkyvät lasipurkit ja niiden sisällöt on aivan ihanat, olet ollut ahkera keräilijä! :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Joskus tuli kerättyä wanhoja leivosvuokia ja monesti olen miettinyt että mitäköhän ihmettä varten. Milloin ne on kaapinperällä pussissa ja milloin ne pääsevät johonkin lasipurkkiin. Kirppiskuormassakin ovat tainneet olla =D

   Poista
 6. Tykkään itse myös noista pidemmistä tikuista.
  Täytyypä itsekkin käydä ostamassa ja tuunaa rasioita.

  VastaaPoista
 7. Upeasti olet askit päällystänyt :) nuo kelpaa laittaa esille. Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Tikkuaskit jäivätkin tuohon keittön tarjottimelle esille.

   Poista
  2. =D Tikkuaskit jäivätkin tuohon keittön tarjottimelle esille.

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!