torstai 12. syyskuuta 2013

Makuuhuoneen nurkasta

 
Mä täällä bloggailen uudella tietsikalla ja koitan ymmärtää Windows 8:in kikkoja. Vähän täytyy kehaista kun sain uuden koneen toimimaan ja vielä nettiyhteydenkin laitettua ihan itse, omin voimin.
***
Kuvia on kerääntynyt melkoiset määrät ja paljon olisi blogattavaa. Aloitetaan näistä. Ostin Köpiksen reissulla käärepaperia jos minkälaista. Ennen kaikki paperirullat oli mulla rottinkikorissa, mutta kun löysin kesälomalla tuollaisen kulahtaneen sinkkisangon paikallisesta Osto-ja myyntiliikkeestä niin ajattelin laittaa sen kuitenkin esille sisätiloihin. Alkuperäinen suunnitelma oli laittaa se ensi kesänä pihamaalle kukkien kera. 
 
 
  Kirppikseltä löytyi viime viikolla mustakehyksinen peili joka päätyi kaapin päätyyn aamuisia peilailuja silmällä pitäen.





Onneksi on viikonloppu tulossa. Mä olen ollut jotenkin väsynyt ja stressaantunut tämän viikon. Uuden työn haku on vienyt voimia, koska se on niin jännittävää kymmenen vuoden tauon jälkeen. Ja löysin yhden unelmatyön jota varten olen jo kaksi päivää kehitellyt työhakemusta... Omaa arvoa työmarkkinoilla on niin vaikea määritellä. Hitsi! Viikonloppuna ajattelin kuitenkin rentoutua poikkeamalla elokuvateatterissa kuukausien tauon jälkeen.
***
Isot kiitokset kaikille bloppisostajille! Tuli niin hyvä mieli!
 
Hanni

23 kommenttia:

  1. Jopas olet löytänyt mainioita papereita!! Tähtipaperi on aivan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Tähtipaperi onkin Tine K:n ja ostin sen Cafe Lattesta Suomesta.

      Poista
  2. Oho, uudet tuulet puhaltelevat siis. :) Tsemppiä työnhakuun!

    Ja kivoja juttuja kuvissa :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis peili ja kiva paikka käärepapereille. Onnea työnhakuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo peilin kehys on kiiltävä musta ja ajattelin ensin suhutella sen mattamustalla, mutta päädyin kuitenkin pitämään tuon alkuperäisen ilmeen.

      Poista
  4. Aikast kivan näköisiä papereita. Lykkyä uusiin tuuliin.

    VastaaPoista
  5. Vitsit miten ihania papruja <3 Mä kans sillon toin köpiksestä viime kesänä ihania paperirullia! Mukavaa loppu viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Kauniita papereita ja tuo peili on kiva! Hyvin näkyy yksityiskohdat tuossa yhdessä lähikuvassa :) tsemppiä työnhakuun!! :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana sinun blogi! Työnhaku se onkin sressaavaa hyvässäkin mielessä, tsemppiä siihen ja uuden mieluisan paikan löytymiseen. Joskus mietin, että milläköhän alalla työskentelet. :) mutta sehän ei ole oleellinen asia bloggailussa, aivan ihanista postailuista ja toteuttamiskelpoisista ideoista kiittäen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista sanoistasi! Työkuvioita ja ammattialaa en viitsi täällä paljastaa koska kuten sanoit, sillä ei ole merkitystä tämän bloggailun kannalta. Blogimaailma on mulle pakopaikka ehkäpä juuri työni takia =D

      Poista
  8. Ihania papereita! Ovat niin kauniisti esillä sinkkisangossa.
    Hyvää syksyn jatkoa sinulle ja Siirille!

    VastaaPoista
  9. Tykkään tuollaisista vanhoista ja miksei uusistakin sinkkijutuista...:)
    Tsemppiä työnhakuun...muista nyt vähän kehua itsesäsi..:)

    VastaaPoista
  10. Kivat ostokset! Onnea uuden työn hakuun :)

    VastaaPoista
  11. Ääh, kun olen missanut sun bloppiksen :( Kiva, että kauppa kävi!
    Muuten, pääsin vihdoin käymään siellä Orikirppiksellä ja siellähän olikin jotain tuttuja juttuja myynnissä niin kuin olit viime kesänä maininnutkin!

    Ihanat nuo sunkin kirppislöydöt, paperirullat on just ihanat tuossa sangossa!

    Zemppiä työnhakuun ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Mielettömän kaunis peili sinulla, tuo kehys on ihana! Tsemppiä työnhakuun, voin vain kuvitella miltä se tuntuu 10 vuoden jälkeen, itseä kun kauhistuttaa jo näin 2vuoden jälkeen ajatuskin :D

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!