sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ruuviton kylpyhuoneessa

Huippukiva keksintö nämä Sini-tuotteen Ruuvittomat kylpyhuonetarvikkeet. Patentoidun imukuppisysteemin avulla pysyvät kaakelissa kiinni ilman ikäviä porausreikiä ja ikuisia jälkiä.

Yli vuoden päivät piti odottaa sopivaa pyyhetelineratkaisua kunnes nämä hyppäsivät silmille. Ihan osasin itse asentaa ja hyvin pysyvät. 

Nyt näyttää kylpyhuone siistiltä ja pyyhkeet kuivuvat siloisesti tangolla. Jakkara on kesäinen kirppislöytö joka palveli ensin takapihan terassilla ja nyt suojassa syksyn kosteudelta meidän kylpyhuoneessa. Mietin mustaksi maalaamista, yllättäen...Jossain kohtaa taisin mainita tästä kylppärin raitamatosta jonka tekaisin ontelokuteesta virkaten kun teollisesti valmistettu edeltäjänsä rispaantui piloille.


Kyllä on kuulkaa kätevää. Ja tämä ei ole Sini-tuotteen kanssa tehty mainos vaikka seuraavan Ruuvittoman Sini voisikin sponssata tämän jutun myötä =D
Hanni

20 kommenttia:

 1. Vau, minäkään en tykkää ruuveista kylppärissä, tuo olisi ratkaisu. Kivannäköisetkin! Kestävätkö hyvin seinässä? Itsellä kokemuksia muunmerkkisistä, jotka eivät kestäneet. Muistatko hintatasoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne tuossa nyt pari viikkoa jo olleet ja joka päivä siitä pyyhe tempaistaan ja pysyvät paikallaan. Imukuppi noissa on vähän erilaisen näköinen kuin edeltäjissään.

   Poista
 2. Wau. Me ollaan juur mietitty uutta parempaa ratkaisua meidän kylppäriin ja siinä sekä nyt on, kiitos tästä vinkistä ja kuvista. Mukavaa sunnuntaita sinne ja matto on kaunis:)

  VastaaPoista
 3. Mutta pysyykö oikeasti? Pakko kysyä kun muut vastaavat ei ole pysyneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää nähtäväksi, mutta kyllä ne tuossa nyt pari viikkoa ainakin ovat pysyneet. Pääsevät takaisin valmistajalle mikäli eivät pidä lupaustaan. Voin tehdä seurantapostauksen vaikka vuoden vaihteessa =D

   Poista
 4. Teillä on kaunis kylppäri ja ihastelen aina vain tuota kaunista virkkaamaasi mattoa, ihana! <3 Ja hauska idea tehdä tuon mallinen matto, kun yleensä virkatut taitaa olla pyöreitä . :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Hei tommosen matonhan jopa minä varmaan osaisin virkata :D !!

  Tosi kätsät sinitangot :)

  Muksaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Siitä vaan virkkailemaan =D Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 6. Törmäsin noihin ruuvittomiin kylppäriratkaisuihin jo aiemin kesällä, vaikuttavat todella käteviltä. Oma wc/kylppärikin kaipaisi lisää naulakoita/tankoja, mutta en taida toistaiseksi satsata noihin kun on putkiremppa lähestymässä.
  Ja matto on ihana!

  VastaaPoista
 7. Onpa näppärät telineet !
  Ja matto on ihana, sekä jakkara :)

  VastaaPoista
 8. Onpas toimivat systeemit. Eihän jakkaraa ole pakko maalata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä maalaamisesta vielä, mutta pyyhesysteemit on hyvät =D

   Poista
 9. Kätevät on, mulla on kanssa kylppärissä. Tuolia en maalaisia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onkos sulla pysynyt, kun täällä kuulee skeptisiä ääniä?

   Poista
 10. Hei, kerro sitten miten noi kestävät pidemmän päälle seinässä kiinni? Ostin meille vastaavalla systemmillä olevan korin ja noh!! Pari päivää kesti ne imukupit ja sitten se putosi hirvellä kolinalla lattialle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mä kerron. Noi on nyt pari vkoa pysyny tos.

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!