maanantai 14. lokakuuta 2013

Kodin sydän

Viikonloppuna kaiken muun puunauksen ohella myös keittiö sai kiiltoa pintaansa. Pesualtaan putsaamisessa taikasieni olikin muuten oivallinen kaveri. Kyllä rupes kiiltämään.Nämä maustepurkit ovat lojuneet keittiötasolla huolettomasti jo tovin. Sitten muistin kaappiin piilottamani mustan kahvallisen puutarjottimen jolle en heti keksinyt käyttöä, kun sen suhuttelin mustaksi muutama viikko takaperin. Tarjotin oli alunperin joulunpunainen ja meinasin laittaa sen kirppiskuormaan, kunnes muistin suhumaalin. Nyt maustepurkit makaavat mukavasti tarjottimella.
Lakanoita vaihtaessa osui liinavaatelaatikosta silmään tuo vanha pitsiliina. Se päätyi ruokapöydälle.


Tässä huushollissa keittiö on kodin sydän, koska se sijaitsee fyysisesti keskellä kaikkea. Keittiöstä ponnistetaan arkisiin puuhiin, poristaan päivän polttavat asiat ja pyyhälletään pehkuihin illan hämärtyessä.

Hanni

14 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö ! Onneksi suhumaali pelasti tarjottimen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =)Mä olen ollut mattamustaan suhumaaliin tosi tyytyväinen jo pidemmän aikaa =)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää! Ja kaikki on sulla niin ihanasti järjestyksessä...koetan kestää vielä hetken meillä täällä kotona kaaosta...loppusuora tässä rakennus-hommassa menossa, niin kaikki suuremmat siivoilut on jääny tekemättä...

  Kivaa viikon jatkoa!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitten kun remppa on ohi niin on kivaa ja palkitsevaa päästä laittamaan kotia järjestykseen.

   Poista
 3. Suhumaali on kyllä hauska juttu. Välillä sen aina unohtaa ja sitten se pulpahtaa mieleen ja se miten helposti ja kätevästi sillä saa uudistusta aikaan :).
  Mukavaa viikon jatkoa .

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!