lauantai 5. lokakuuta 2013

Tyttären huoneessa

Me reippailimme aamupalan jälkeen Siirin huoneen siistiksi. Huoneessa on tapahtunut pieniä muutoksia. Huutelin tuon tähtipäiväpeiton Huutiksesta pari viikkoa sitten ja Keski.:n Jennin Facebook-kirppikseltä ostin tuon Gantin tähtityynynpäällisen. Tähdet toivat reipasta tunnelmaa koululaisen huoneeseen.



Pentikin syrjässä ollut neulepeitto sattui olemaan juuri samansävyinen uuden tähtipäällisen kanssa, joten se pääsi esille jälleen.

Kummitädin New Yorkista tuoma nukke pötköttelee patjapinon päällä. Tarkoituksena on vielä ommella lisää patjoja tuohon sängylle, Prinsessa ja herne-teeman mukaisesti.

Olen joskus ennenkin maininnut, että värit Siirin huoneeseen on napattu tuosta paperinukketaulusta.


Sotilaat olen tuonut pari vuotta sitten Köpiksestä. Ne pääsevät mukaan Barbie ja pähkinänsärkijä-leikkiin.


Kirjoituspöytä on enimmäkseen kuin lähtevä laiva. Kyniä on noin miljoona ja piirustuspaperia pitäisi olla saman verran, koska Siiri on ehkä universumin tuotteliain piirtäjä. Kimalleliimaa, tarroja ja muuta askartelu- ja piirustustilpehööriä menee rekkakuormallinen viikottain. Ja nyt en liiottele =D
*
Rullakappa on kesäinen kirppislöytö ja pallovalosarja on se edullinen malli Tarjoustalosta.

Wanha valkoiseksi maalaamani rottinkiarkku kätkee sisäänsä nukkeleikit. Arkun päällä vahtii ompelemani käärme. Siirille loihtimani tilkkupeitot ovat milloin retkialustoina pihamaalla ja milloin ne ovat viittoina kun leikitään Urheaa.

Ja koska on kyse Siirin huoneesta, otti hän myös omalla kamerallaan pari kuvaa postausta varten. Monster High-nuket ovat kova juttu. Siiri pukee niitä ja asettelee kuvattaviksi.


Ei huonot kuvat tokaluokkalaisen ottamiksi. Pitäisköhän laittaa se valokuvauskurssille?

Hanni

18 kommenttia:

  1. Ihana huone :-) Katselin tänään maxissa samanlaista pallovalosarjaa. Ostin sieltä pari viikkoa sitten jo yhden version olohuoneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! Nuo pallovalot antavat pehmeän ja himmeän valon huoneeseen.

      Poista
  2. kaunis on tyttösen huone :) ja niin järjestyksessä :)
    hui kun mietinkin meidän 4 neidon huonetta..saatikka isompien...saatikka poikien..lopetin miettimisen ja jatkan nautiskelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huone ei suinkaan aina ole järjestyksessä, kerran viikossa on kuitenkin pakko järjestellä ja kerätä silput lattioilta.

      Poista
  3. Tosi kivan näköinen huone. Sopivasti särmää ja tyttömäisyyttä. Minäkin remppailin ja sisustelin juuri 4-v pojan huoneen uusiksi. Sitä voi käydä kurkkimassa täällä
    http://niittykulma.blogspot.fi/2013/09/mustavalkoinen-muutos.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nini just, kävin katsomassa sisustaasi pojan huoneen, hieno on!

      Poista
  4. On kyllä valtavan suloinen ja samalla kuitenkin selvästi jo ison tytön huone! Värit on upeat ja äipän ompeleet kruunaa kokonaisuuden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä ihan pikkutytön hömpötyksistä pääsimme eroon kirppiksellä koska huoneen täytyy kehittyä lapsen mukana. Kaikkea ei voi kuljettaa mukana vuodesta toiseen.

      Poista
  5. Ihana huone! Täälläkin Monster Hight on kova juttu ja niitä asetellaan hauskoihin asetelmiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Monsterit on vaan heikkoa tekoa, yhdeltä lähti koko jalka poikki =(

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!