sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Reissun päällä

Ollaan oltu pidempi viikonloppu reissun päällä Pohjanmaalla sukuloimassa. Paluumatka mutkiteltiin Keskisen kyläkaupan kautta, koska siellä oli ollut Joulumaan avajaiset. Pettymyshän tuo Joulumaa oli, mutta lapsille oli karusellia sekä muita vempaimia ja elämyksiä tarjolla. 
***
Tämä valkoinen asetelma kimalluksineen oli kivannäköinen livekokemuksena, mutta tähän kuvaan en näköjään saanut sitä vangittua.
Tyhjin käsin en tunnetusti kaupoista yleensä lähde ja niinhän tälläkin kertaa mukaan tarttui jotain tähdellistä. Kunhan saan sen stailattua tänne huusholliin, teen pikkujutun.
***
Tuleva viikko onkin monella tapaa mukava. Huomenna starttaan uuteen työpaikkaani ja keskiviikkona suuntaamme Tsekinmaalle Prahaan tämän uuden työporukkani kanssa. Jännää ja kutkuttavaa. Reissun päällä siis jatketaan.

Hanni

Ps. Kerro, jos tiedät jonkun superhyvän vaate-ja kenkäshoppailupaikan Prahassa.

7 kommenttia:

 1. Kyllä tuosta kuvasta ihan käsityksen saa. Aika kiva noin niinku keskiseksi… Ai siis sä löysit jotain TÄHDELLISTÄ :) Mielenkiinnolla odotamme! :) Prahassa on ainakin ihania laukkukauppoja vaikka kuinka paljon. Siinä pääkadun tuntumassa, löytyvät helposti. Vaatekauppojakin kyllä ja tietty siellä on ne ketjut mitä meillä ja joka paikassa muuaallakin. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Prahassa nyt on kaikki mahdolliset merkkiputiikit. Vähän edullisempaa halutessaan voisi poiketa vaikka New Yorkeriin - itse tein sieltä kivoja löytöjä:)
  Ihana kaupunki, mukavaa reissua<3

  VastaaPoista
 3. Praha kuulostaa ihanalta, hyvää reissua! Toivottavasti shoppailupaikat löytyvät! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun pääset reissaamaan:) Muista ottaa kamera mukaan, jotta mekin pääsemme fiilistelemään:)))

  VastaaPoista
 5. Minä kans poikkesin Keskisen joulupuodissa heti kun se avattiin ja hmm... ei ehkä ollut odotusten mukainen. No, silti reissulla meni rahaa enempi kuin olin ajatellut joten liekö tuo nyt kuitenkaan niin huono reissu ;D. Toi valkoinen asetelma oli siellä kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen työhön ja oikein ihanaa joulun odotusta! Tänä vuonna ei hytistä yhdessä Kartanon pihalla! Kevällä sitten taas, vai mitä?

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen työhön ja mukavaa reissua:)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!