perjantai 8. marraskuuta 2013

Siipi ja höyhen

Vantaan reissulla eilen poikettiin Kodin1:ssä aika lailla pikapikaa. Hyvin harjaantunut shoppailusilmäni pystyi kuitenkin hyvin lyhyessä ajassa paikantamaan tällaisen Luhta Homen musta-valkoisen höyhetyynyn ja alekopasta tietenkin. Höyhenen takana oleva gåsöga-päällinen tarttui myös mukaan, koska keittiöstä löytyy samaa kuosia oleva matto. Ja keittö on olohuoneen kanssa samaa tilaa.

 Ja pysytään edelleen höyhenasioissa. Innostuin valmistamaan tässä syysloman aikana kolme pitkää siipikorua. Ajattelin, että kun kerran neuletakissa on siivet selässä niin miksei se siipi voisi roikkua kaulassakin. Tein mustanharmaan, kullansävyisen ja tuhkanharmaan.Tuollainen trendikäs siipikoru on mahdollista hankkia itselle tai ystävälle. Hinta on 25 euroa ja varauksen voit tehdä sähköpostiini (ThelmanKammari@gmail.com).

***
Kohti viikonloppua!

Hanni

6 kommenttia:

 1. Onpas ihana höyhen ja muutenkin ihana olohuone:) mistä muuten tuo ihana mattosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 0D Tuo höyhentyyny on vielä oikein höyhenen pehmeäkin. Matto on Kodin1:stä, nimeltään Lankku. Niitä varmaan on vielä saatavilla.

   Poista
 2. Tosi kaunis siipikoru ja nuo tyynytkin ovat kivoja. Kaikki sointuu niin kauniisti yhteen.

  VastaaPoista
 3. Ihanat siipikorut!! On onni omistaa tarkka shoppailusilmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Tarkka shoppailusilmä on siitä haastava, että verkkokalvolle etsiytyy paljon sellaisia asioita jotka on "pakko saada" ja sehän tulee kalliiksi =)

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!