tiistai 3. joulukuuta 2013

Laitettiin joulukuusi

Jouluvilitys jatkuu. Hain kuusen vintiltä ja Siiri koristeli kuusen kauniisti. Olen keräillyt muutaman vuoden erilaisia köyhänhopeisia koristeita ja niillä koristelemme kuusen joka vuosi.


Tänä vuonna olen ehtinyt ostaa jo kymmenkunta uutta koristetta ja Clasulla kun poikkesin muutama viikko sitten, oli ihan pakko ostaa kaksi Merry Christmas-tekstillä varustettua lasipalloa. Ne kyllä sopivat köyhänhopeisten joukkoon hyvin.

Kuusen alla on ihka ensimmäinen virkkaamani tähtimatto viime keväältä. Siiri asetteli tontut kuusen alle tarkkailemaan. Ja näyttää siellä istuvan tänään askartelukerhossa taiteiltu suojelusenkelikin. Hitsi kun on jännää...osaankohan käyttäytyä kiltisti...Tontut tarkkailevat jo!

Paperitähti valoineen säilyi myöskin vintillä hyvin. Vaihdoin vain uuden polttimon ja tähti valaisee taas kauniisti. Olen ollut itseeni tyytyväinen kun olen satsannut sellaisiin joulukoristeisiin joihin en kyllästy vuosien saatossa ja jotka sopivat sisustuskokonaisuuteen hyvin. Koristevarastoa on kiva täydentää vuosittain kun mielessä on selkeä linja. Joulun jälkeen säilön koristeeni silkkipaperiin ja pahvilaatikoihin.Puusohvan edustalla on lampaantalja. Se tuo lämmintä ja pehmeää talvista tunnelmaa.
  Karvatyynyt ja Merry Christmas-tyyny ovat uusia hankintoja juurikin tätä joulua varten.

Me täällä nautitaan kuusesta ja joulun tunnelmasta oikein olan takaa! Loppuviikosta tuleekin jännä. Siiri on menossa torstaina leikkaukseen. Hui!

Hanni

20 kommenttia:

 1. Kuusi, tähti ja lampaantalja <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloiselta siellä teillä näyttääkään, kerrassaan ihanalta, mukavaa joulun odotusta :) terkuin Nina

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä ja kauniisti koristeltu kuusi! <3 söpöt tontut vartioimassa kuusta. :)

  Kovasti tsemppiä teille molemmille leikkaukseen! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Pitäisiköhän se meidänkin kuusi hakea varastosta pian ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kun on kauniisti teillä laitettu jo joulua! :)

  VastaaPoista
 6. On teillä kaunista, oikea joulumaa olohuoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla on kyllä ihanaa, kun laittaa kuusenvalot päälle ja kynttilöitä palamaan.

   Poista
 7. Voi, teillä on jo joulu! Minkälaiset lamput sulla on noissa tähtösissä? Onko valo valkoinen?
  Toivottavasti leikkaus meni hyvin!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttimona on ihan tavallinen 20w pienikantainen kynttilälamppu (taisi olla Pirkka-mallia), maximissaan saa laittaa 25w. Valo on pehmeä, ei liian kirkas.

   Ollaan edelleen osastolla ja odotellaan kotiin pääsyä. Pahoinvointi vaan estää lähtemisen. Onhan tää pitkästyttävää niin lapselle kuin aikuisellekin. Kotona vois sentään päättää mitä dvd:tä katsoo, nyt täytyy tyytyä muumeihin.

   Poista
 8. Tosi nättiä ja tunnelmallista, ja tuota valkoista on jotenki silleen sopivasti..Ja todella kiva nähdä, että on joku muukin jolla ei ole olkkarissa verhoja...nimimerkillä sälekaihtimet rules

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista sanoistasi! Olen muutosta asti taistellut verhoasian kanssa ja koska verhotankoja ei ole tullut vieläkään asennettua, olen tullut siihen tulokseen etten tarvitse kankaisia verhoja. Tilan avaruus todennäköisesti kärsisi siitä. =D

   Poista
 9. Joo, olen samaa mieltä, että ne ikään kuin ahistaa tilaa, ja tila pysyy vähän niin kuin siistimpänä kun ei ole niin paljoa yksityiskohtia, tietynlainen minimalismi mua ainakin viehättää...vaikka hamsteri olenkin kaiken kiiltävän perään.
  -se edellinen sälekaihtimet rules

  VastaaPoista
 10. Voi miten kaunista! Kuusen alla oleva matto on kyllä niin tehtäväänsä sopiva!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!