lauantai 25. tammikuuta 2014

Sitruunakalaa ja kevättä keittiöön

Ihanan pirteitä päiviä ollaan vietetty. On saatu nauttia kirkkaista talvipäivistä ja hengitellä raitista pakkasilmaa. Onnea on, kun auto on käynnistynyt joka aamu isoista pakkaslukemista huolimatta. Onnea on kevyempi ruokavalio ja muutama menetetty kilo. Onnea on ylimääräisen tavaran kierrättäminen ja kaappien tyhjeneminen. Onnea on...
***
Lauantain lounaaksi valmistui sitruunalohi. Helppo ja nopea resepti. Laitoin lohifileen uunipellille, puristin reilusti sitruunaa pinnalle, pyöräytin suolamyllystä suolaa ja sitten ripottelin reilusti sitruunapippuria. Lopuksi ruiskorppujauhoja pinnalle niin, että kala peittyy kokonaan. Sitten vain uuniin, 170-180 astetta, reilu puoli tuntia. Lohen kaveriksi sitten mieluinen salaatti.


Keittössä on kiva puuhailla kun on jo valoisampaa. Ostin muutamia Greengaten kevätuutuuksia piristämään keittiöpuuhia.


Keittiöpyyhe ja käsitiskiaine ovat uudesta kevätmallistosta. Lisäksi ostin serviettejä sekä harmaita neulottuja tiskirättejä, jotka tosin eivät ole Greengaten.




Keväiset ajatukset on jo mielessä! Onnea on kevään odottaminen!

Hanni

8 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet keittiöön hankkinut. Oikein mukavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Tästä postauksesta tuli niin hyvä mieli! Onnea uuden ruokavalion löytymisestä ja etenkin vaikutuksesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun voi levittää hyvää mieltä! Olo on kevyempi ja energisempi juurikin uudenlaisen ruokavalion takia.

      Poista
  3. Ihania ostoksia! Nuo GG:t on aina niin kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on =D Joka mallistosta löytyy aina jotain pientä tai suurempaakin ostettavaa =D

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!