perjantai 7. helmikuuta 2014

Kirppiskassi ja muita asusteita

Eilen oli kirppispöydän raivaaminen edessä. Tapani mukaisesti kiertelin kirppiksen vielä tarkistaakseni, ettei myymättömiä tavaroitani ole kulkeutunut muihin pöytiin. Siinä kierroksella osui silmiini ihana mustaraidallinen kolmen euron korikassi. Kunto moitteeton. Tulin niin onnelliseksi vaikkei tuo mikään tiinekoo olekaan.


 Toinen hyvä ostos on ollut tuo siksak-kuvioinen huivi. Se on ihan ehdoton lempparini. Sen ostin Hyvinkäältä Willasta jokunen aika sitten.

Ja kun asusteisiin ollaan päästy, niin täytyyhän sitä esitellä uusi lompakkoni. Huippuihana ja iso lompuuki on sen verran tilava, että taitaa puhelinkin mahtua johonkin välikköön. Täytyykin kokeilla. Ja tuo korttilokerikko on myöskin hyväksi koettu. FashionStoressa oli jossain vaiheessa alemyynti ja sinne laitoin tilausta vetämään. Laitoin tuohon erilliseen lokerikkoon eniten käyttämäni kortit ja lompakon lokeroissa on sitten Kela-kortit, kaikenmaailman kanta-asiakaskortit, matkavakuutuskortti jne. Mulle käy pukeutumisessa niin kirppikseltä hankitut kamat kuin hiukan arvokkaammatkin hankinnat.


Joku aika sitten tein postauksen korutelineestäni ja mainitsin, että haluaisin jonkunlaisen Nomination-korun. Aikani etsiskeltyäni, löytyi juuri sopiva Nomination Chic-sarja, johon ihastuin. Alkuun ostin sormuksen ja rannekorun. Seuraavaksi hankintalistalla on korvakorut. Etsiskelin niitä jo tänään Jumbossa, mutta eipä ollut kaupan.  Rannekorua löytyy myös kolmella "timantilla" ja sellainenkin on hankintalistalla jossain vaiheessa. Myös tuo Nomination Eternity-sarjan rannekoru puhutteli ja se sopiikin kivasti ranteeseeni tuon toisen renkaan kanssa. Näillä hankinnoilla mennään nyt sitten vuodesta toiseen.


Olen päättänyt enemmän panostaa itseeni ja myöskin laatuun ja ajattomuuteen. Itseeni ja omaan hyvinvointiin panostaminen tarkoittaa kohdallani uutta ruokavaliota, liikkumista, itsensä hemmottelua ja pikkuisen luxusta. Luxusta ovat esimerkiksi ripset jotka saivat viimeksi eilen uutta pituutta ja näyttävyyttä. Onpa kuulkaa helppo lähteä aamulla töihin, kun ei tarvitse tuhertaa ripsivärin kanssa. 
***
Tämä viikko on ollut täynnä monenlaisia tunteita; vastoinkäymisiä ja onnenhetkiä. On menty siksakkia niinkuin tuossa huivini kuviossa. On koettu luopumisen pakahduttavaa tuskaa, sairastelua, hätääntymistä, läheisten läsnäoloa ja tukea, yhdessä koettuja onnenhetkiä, naurua ja hassuttelua, vapautta...Olkoon nämä hetket niitä elämän asusteita, joita ilman elämä ei kai olisi elämisen arvoista.

Hanni

17 kommenttia:

  1. Huippuja löytöjä ja erityisesti ihastuttava huivi <3
    Rentouttavaa viikonloppua tunnepitoisen viikon vastapainoksi!

    VastaaPoista
  2. Voi, ei se elämä varmaan tuntuisi elämältä, jos ei välillä mentäisi siksakkia ja vuoristoratoja ylös ja alas. Onni ei tuntuisi onnelta, ellei välillä olisi joutunut suremaan.. eikä ilo ilolta, jollei välilä olisi itketty. Elämän asusteita kaikki!
    Ihanan korikassin olet löytänyt ja kauniita kuvia olet ottanut... Ihanaa ja levollista viikonloppua sinulle:)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä ja shoppailuja, nuo ilahduttavat varmasti pitkään! <3
    Tuo itseen panostaminen kuulostaa hyvältä, sitä ei voi varmasti liikaa tehdä (ainakaan äiti-ihmiset), tsemppiä ja ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Näillä hankinnoilla mennään pitkää. Ei sitä voi ihan koko ajan olla luxusts hankkimassa ja kun kerran panostaa laatuun ei tarvitsekaan koko ajan ostaa.

      Poista
  4. Todella ihania ostoksia! Ottaisin mielelläni itsellenikin nuo kaikki ovat niin minunkin tyylisiä.

    VastaaPoista
  5. Hienot löydöt, koruista tykkään erityisesti.
    Hyvää hemmottelu viikonloppua sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo korut ovat kyllä tämänhetken suosikkini kaikista.

      Poista
  6. Hyviä ostoksia olet tehnyt! Ja olet varmasti ansainnut itsesi hemmottelun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Äitinä sitä laittaa lapsen aina itdensä edelle, mutta nyt päätin ajatella itseänikin.

      Poista
  7. Vitsi, olen katsellut tuota huivi jo vaikka kuinka moneen otteeseen kaupassa mutta millään en vielä ole raaskinut! Nyt ehkä pitää!

    VastaaPoista
  8. Hieno ja halpa löytö. Itse olen huomannut että miten kirpputorien hinnat ovat nousseet ja tavaran laatu huonontunut. Kävin torstaina suhteellisen isolla kirppiksellä ja hinnat olivat järjettömiä. Reikäinen paita 5€ ja sekin oli lasten. Takit yms 20-30€. Tulisi varmaan useammin käytyä jos hinnat ei olisi niin korkeita. Löytöjäkin kuitenkin aina löytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppistarjontaa on laidasta laitaan. Hinnat ovat tosiaan nousseet tasaisesti vuosien varrella. Enemmän löytyy myös ihan uutta tavaraa. Ihmiset taitavat tehdä ostoksia enemmän ja sitten osa päätyy kirppikselle käyttämättömänä.

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!