maanantai 3. helmikuuta 2014

Yölliset puuhat

Lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä ennen nukkumaan menoa sain energiapuuskan ja aukaisin päivällä ostamani pikkuisen maalipurkin ja sutasin tuon jakkaran mustaksi. Olen aina ajatellut, että kaikki maalauspuuhat täytyy hoitaa sitten kesällä tuolla pihamaalla. Kesään on liian pitkä matka joten oli pakko ryhtyä tuumasta toimeen jo nyt.


Ostin jakkaran viime kesänä kirppikseltä ja se oli jonkun aikaa takapihan terassilla, kunnes syystuulien puhaltaessa nostin sen sisätiloihin, tarkemmin ottaen pesuhuoneeseen. Jakkara on ollut ennenkin esittelyssä ja silloin jo pohdin värikylpyä sille. Se kun oli alunperin mintun vihreä.

Silmäni ei vaan tottunut sen rosoiseen mintunvihreään pintaan. Eihän siinä auttanut kuin pyyhkiä menneiden vuosikymmenten muistot pinnasta ja tarttua mustaan maalisutiin. Olen taas niin tyytyväinen aikaansaannokseeni. Omakehu on paras kehu =D


Tähän muutokseen innoitti uuden kylpypyyhkeet ja niille hankkimani kanaverkkokori. Kori on Askosta, alelaarista tottakai. Se oli vuorattu beigellä kankaalla ja höystetty pitsein. Ei ihan mun juttu, joten kangas sai lähteä ja kori jäädä. Pyyhkeet voisivat toki olla siististi kaapissakin, mutta mulle sopii tällaiset epätavalliset säilytysratkaisut hyvin. Ja tuosta on pyyhe kätevää napata pesulta tullessa.

Viime syksynä postailin näistä Sini Ruuviton pyyhetelineistä jotka kiinnitetään imukupein. Kommenteissa oli skeptisiä ääniä esillä sen suhteen, että pysyvätkö nuo oikeasti seinässä. Lupasin tehdä seurantapostauksen ja kertoa kuinka on käynyt. No tuossa ne pyyhetelineet edelleen ovat ja pysyvät.



Ja kurkataan myös saunan puolelle. Sinne ostin muutama viikko sitten mustan löylykiulun ja kauhan. Kun halvalla sai. Musta-valkoraidalliset laudeliinat tarjoiltiin kirppiksellä uusina parilla eurolla, joten mukaanhan ne lähtivät, kun sopivat tähän mun musta-valkoiseen maailmaan niin hyvin.



Nyt alkaa pesu-ja saunaosasto olla siinä kunnossa kuin olen sen suunnitellut olevankin. Kiva tunne. Onneksi on öisin aikaa puuhastella =D

Hanni

22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. =D Mustana se on todellakin parempi ja siistimmän näköinen.

      Poista
  2. Jakkarasta tuli kaunis. Ja ihanan näköistä muutenkin.

    VastaaPoista
  3. Sisustusinspiraatiot eivät katso aikaa/vuodenaikaa, aina on hyvä aika sisustella ja tuunailla. Jakkara sopii kylppäriin hyvin mustana ja tyylikästä on muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Se on ryhdyttävä toimeen juuri silloin kun se inspis iskee =D

      Poista
  4. Kiva jakkara ja hyvä idea tuo kori pyyhkeille. Mies aina nauraa mun imukuppikiinnityksille, ja vielä en ole sellaisia pysyviä löytynyt. Täytyykin laittaa nämä sinun löytämät Sini-tuotteet hankintalistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pyyhetelineet ovat tosiaan pysyneet ja on mulla shampoopulloille oma teline. Nuo eivät ole suoraan veden kanssa tekemisissä paitsi se shampooteline on aika lähellä suihkua. Luulen, että mikä tahansa imukuppijärjestelmä lakkaa toimimasta kun on veden kanssa suoraan tekemisissä. Nythän nuo altistuvat vain vesihöyrylle. Kantsii kokeilla.

      Poista
  5. Kiva, kun kerroit noista Sinien pysymisestä seinällä. Olen juuri samaisia harkinnut itsellekin ja nyt käynkin hakemassa pari kappaletta :) -Sannam

    VastaaPoista
  6. Ihana, kaunis ja kutsuva sauna sekä pesutilat!

    VastaaPoista
  7. Hih, on noita yöllisiä tuunauspuuskia näköjään muillakin:D Silloin kannattaa tehdä, kun inspis iskee! Huoh, niin kaunista teillä on<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se ryhdyttävä toimeen, kun tulee se tunne =D

      Poista
  8. Jakkara näyttää tosi hyvälle! Kivoja löytöjä olet tehnyt ;)

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia ja kaunis sauna! Kyllä tuolla kelpaa saunoa :)
    T. Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Saunassa on juuri sellainen tunnelma kuin olen alusta asti halunnutkin. Löylytuoksuna on aina terva. Sopii hyvin meidän saunaan.

      Poista
  10. Hieno tuli sinun tuolistasi… yöt ovat ihan parasta aikaa maalata - hih!
    Meillä on Sini tuotteen ruuviton seinäkori, jossa raskaita ja isoja shampoopulloja, suihkusaippuaa ja hoitoaineita... hyvin on pysynyt sekin seinässä, vaikka itsekin olin ensin hieman skeptinen sen suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frida. Kiva, että voit jakaa hyvän kokemuksen näistä seinähärpäkkeistä.

      Poista
  11. Ihanan näköistä ja tuo sauna on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Tuohon saunan sävyyn olen tyytyväinen. Valitsin silloin rakennusajalla Supi-saunavahaa ja saunasuojaa ja sauna on vedetty kauttaaltaan samalla sävyllä.

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!