sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Perhonen

Yllättäen taas, kun loma alkoi niin alkaa mullakin siivousintoilu nostaa päätään. Tehtävälista on pitkä... Siivoillessa on luonnollista sisustaa siinä samalla.




Nuo Ikean perhostaulut ovat keväästä asti odottaneet ripustajaa. Tänään sain kimmokkeen heilua vasaran kanssa, joten ne pääsivät vihdoin seinälle.

Viimeisiä syreeninkukintoja kävin pöllimässä läheiseltä tontilta, mistä on vanha talo purettu aikaa sitten pois, mutta ilokseni puutarha on jätetty villiintymään.


Perhostaulut sopivat tuohon niin hyvin. Tuolin selkänojalla keikkuva kassi on yksi monista viimeaikaisista kassiostoksistani. Sen hankin Vantaan Luhdan outletmyymälästä edulliseen puolikkaaseen hintaan. Katselin kassia viime vuonna sillä silmällä Tikkurilan Aleksi 13:ssa, mutta jäi hankkimatta. Enpä epäröinyt nyt ostaa kun halvalla sai.

Täytyy laittaa kesäisiä juttuja sisätiloihin, kun ulkoilma ei niin kesäiseltä tunnu. Sade hakkaa ikkunalautoja ja villasukat jalassa saa töpötellä sisällä.



Hanni

8 kommenttia:

  1. Kauniit perhostaulut ja muutenkin ihastuttavia kuvia! Kesäisempiä kelejä odotellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkäsin taulujen värittömyydestä yllättäen. Perhostaulut kun yleensä ovat värikkäitä.

      Poista
  2. Ihanat perhoset ja niin kauniita kuvia muutenkin, teillä on niin seesteisen kaunista muutenkin. <3 Toivotaan, että kesä alkaisi pian kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi. Taitaa meillä aika seesteistä ollakin. Huonon talven jälkeen olis kunnon kesä ollut paikallaan, mutta jospa syksy sitten onkin lämmin, värikäs ja kaunis =)

      Poista
  3. Sinulla on niin kaunista siellä ja ihania yksityiskohtia näkyy siellä kuvissasi!
    Kauniita kuvia!
    Oikein mukavaa lomaa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kaunista sanoistasi. Täytyy vielä hiukan harjoitella lomalla olemista. Ollaan ainakin valvottu myöhään ja vastaavasti nukuttu myöhään.

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!