perjantai 12. syyskuuta 2014

Matto ja menokkaat


Löysin kivan maton tässä taannoin kirppikseltä. Asettelin sen eteiseen, kun jotenkin siihen tilaan se parhaiten sopii. Ilahduttaa heti, kun oven aukaisee.

Pikkuhiljaa on täytynyt asennoitua pukeutumaan syksyisempiin vaatteisiin. Huivinkin on saanut kaulalle kietaista monen aamuna. Viime viikonloppuna oli jo mentävä hiukan ostoksille. Jälkikasvullakaan ei tunnu olevan sopivaa vaatetusta koulutielle. Täytyy kyllä sanoa, että kouluikäisille tytöille on hirvittäviä retonkeja kaupoissa tarjolla! Pikkutilaus täytyi tehdä Pomp de Luxille, mutta ei sekään mallisto mikään erityinen ollut =(

Itselle löytyy kyllä vaikka ja mitä. Huivi ja laukku tuli hankittua, kun tuo kuosi oli niin hieno! Kesällä jo tilasin jostain alesta nuo Guessin valkoiset tennarit. Valkoinen on hiipinyt pukeutumiseeni kuin varkain. Samoin tummansininen, merihenkinen tyyli.


  Nää teki mut nyt onnelliseksi. Uusi (kierrätetty) matto ja menokkaat =D Vaikka oikeasti eihän tavara onnea tuo ja pitäisikin ostaa vähemmän...Jatkan illan viettoa nyt kynttilänvalossa. Ihanaa tunnelmaa ja mukavia hetkiä jokaisen viikonloppuun!

Hanni

8 kommenttia:

 1. Onpas vain ihana matto, todellinen löytö! Ja nuo kengät on niin herkut, kuten on myös tuo huivi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä arvoin tuon maton kanssa hetken, kun siinä oli jotain valkoista läikkää parissa paikkaa. kuuden euron matto kuitenkin pääsi juuriharjapesuun ja kaikki läntit hävisivät. Nyt matto on kuin uusi =D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan ne =D Kerron salaisuuden: mulla on ne myös tummansinisenä =D

   Poista
 3. Ihanat oot löytänyt, kaikki niin hienot ja tyylikkäät! :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, et noi on tyylikkäät. Välillä voi vähän hienostella ja tyylitellä =)
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Laukun ja huivin kuosi on kyllä tosi kiva! Mä ostin saman sarjan pikkulaukun, se odottelee käyttön pääsyä. :) Ja kyllä on makeet myös nuo kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olisko tosiaan tuollainen pikkulaukkukin olemassa. Sellaista en nähnyt eli uus keikka täytyy tehdä =D

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!