keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ripaus kultaa


Enpä olisi uskonut, että sisustukseeni hiipii kultaa. Tähän on kuitenkin tultu. Muutamat kullanhohtoiset elementit löytyvät ruokailutilasta. 


Tuo kultavillitys alkoi kesällä, kun kaivoin vanhat kultakoruni esille.




Sitten tuli hankittua syysiltojen piristyksesi muutama tuikkukippo kullansävyisellä sisälmyksellä.

Nää on sitten yksinkertaista siivota pois, kun kultavillitys laantuu. Pihamaata olen pikkuhiljaa laittanut talviteloille ja kevään kukkaloistoakin olen varmistellut upottamalla mullan syleilyyn tulppaanien ja narsissien sipuleita. Kesäkukat kyllä kukkivat vielä kovastikin ja muutaman nappasin sisällekin maljakkoon.

Jotain syksyisempää ja talvisempaa istutusta voisin harkita laittavani portaanpielukseen, mutta kun punaiset pelargonit vielä kukkivat valtoimenaan, en raaski niitä poikaan laittaa. Keväällä hankitut muratit voisin vielä istuttaa uudelleen jos niiden rinnalle hankkisin vaikka sitten niitä kanervia.

Pienillä ja edullisilla piristyksillä saa kivan fiiliksen kotiin, kun selvästikin tuo syksyinen ankeus hiipii kutsumatta kylään. Mutakakkua, kukkia ja ripaus kultaa. Sellainen resepti tänään =D

Antoisaa viikon jatkoa lukijoille. Jättäkäähän tervehdyksiä, niitä on niin mukava lueskella! Ja tervehdyksien kautta saattaa löytyä uusia blogejakin ihailtavaksi.

Hanni

16 kommenttia:

  1. Kaunis tuo tyyny, kulta on pieninä ripauksena kivan näköinen:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva =D Ei tuota kultaa kovin suurina annoksina pysty nauttimaan.

      Poista
  2. Kulta on pieninä määrinä tosi kiva, ihanat nuo tuikkukipot! Syksy tuntuu todella rantautuneen, sääkin kylmeni hetkessä. Mukavia syksyisiä päiviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nyt palellu kaksi päivää, syksy. Eilen tempaisin tallille toppatakin päälle eikä ollut yhtään liikaa.
      Täytyy taas alkaa panostaa kodin sisätiloihin, kun sisälläoloaika selvästi on lisääntynyt viime viikkoina.

      Poista
  3. Kauniita nuo tuikkukipot. Itse vähän vierastan kultaa, mutta noissa sinun jutuissasi, se näyttää yllättävän hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tuo kulta ole minullekaan ihan luontevin väri ollut, mutta asiat muuttuvat ajan kuluessa. Tummansinisestä väristä tuli kesän kuluessa uusi lempivärini pukeutumisessa. Sitä olen aina vierastanut, mutta se sopii minulle tosi hyvin. Tummansinisen kanssa sopii kultakorut hienosti yhteen. Siitä se sitten lähti rantautumaan sisustukseenkin =D

      Poista
  4. Onpa upea tyyny! Kulta tuo kivan säväyksen, maltilla käytettynä :)

    VastaaPoista
  5. Täällä on toistaseks vaan yks kuparinen kynttilänjalka. Saa nähdä innostunko itse myös joskus kullasta. Kultaista löytyy vaan sormus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo kupari tuo mieleen ysärin ja meidän äitin keittiön kupariesineineen =D Se on niinku jo nähty =D
      Mä käytin kultakoruja teininä, siis 20 vuotta sitten. Tuolla ne ovat levänneet korurasiassavuositolkulla ja kesällä kun niitä pengoin, nappasin muutaman korun jälleen käyttööni. Tosin käytän kyllä mieluummin teräs-ja hopeakorujani.

      Poista
  6. Kultaa vierastan myös minä - koruissa se käy, mutta that's it.
    Tuo tyyny on kyllä kieltämättä kivan näköinen.
    Mistä olet tuon torkkupeitton löytänyt? Siinä on ihanan syksyiset värit.
    T : SATU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torkkupeiton olen hankkinut useampi vuosi sitten Ikeasta. Enpä ole varma liekö olisi edelleen myynnissä.

      Poista
  7. Onpas kaunis tyyny ja ihanasti oot laitellut kultajuttuja! Sehän voi olla vaikka seuraava trendi, vaikken niistä mitää tajuakaan :) No siis täälläkin on osa kesäkukista vielä hengissä, etten viitsi kanervia alkaa hommailemaan vielä! ootko sä talvettanut ikinä pelagonioita? Mitenköhän se tehdään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä minäkään niin trendien mukaan osaa kulkea. Laitetaan mikä milloinkin silmää hivelee =D Oon ymmärtänyt että asusteissa nimenomaan ruusukulta on nyt kuuminta hottia.
      Oon talvettanu pelakuita, mutta huonolla menestyksellä. Kyllä ne aina kevättalvella alkaa virkoamaan ja kasvamaan, mutta kupsahtavat kuitenkin ennepitkää. Kukkimispisteeseen en ole tainnut saada edellisvuoden pelakuita kertaakaan. Tänä vuonna en jaksa edes enää yrittää. Ostan sitten uudet. Ne tarttis olla viileässä (semmonen +5 astetta) ja pimeässä tilassa ja kastelua vain 2-3 kertaa talven aikana.

      Poista
  8. nätti tyyny, mistä oot sen löytäny? :) torkkupeittokin on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyny on Vaniljatähti-nimisestä sisustusliikkeestä. Torkkupeitto taasen Ikeasta.

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!