lauantai 27. syyskuuta 2014

Sympaattinen tee


Olen palellut useana päivänä ja tuntuu, ettei oikein millään saa sisuksia lämpiämään. Päänsärky on estänyt juoksut ja jumpat. Lohtua toi tämä ihana raparperitee, jota maistelin pitkästä aikaa lauantai-illan iloksi.


Vaikka olenkin jättänyt sokerihommat lähestulkoon kokonaan, niin viikonlopun kunniaksi oli ihan pakko nautiskella tällainen pikkuruinen Bebe-leivos teen kanssa.




Nuo Tafelgutin teet ovat tosi maukkaita ja purkit sympaattisen näköisiä. Olen hamstrannut niitä jo useampaa eri makua kaappiin eri nettikaupoista. Toinen suosikkini on Cafe Latte-tee samalta tuottajalta. Onneksi meidän pitäjästä löytyy näiden tuotteiden jälleenmyyjä: La Filia-sisustusliike. Ei pääse kato käymään teekaapissa.




Lämpöisin tunnelmin!

Hanni

8 kommenttia:

  1. Tuota vois ostaa jo pelkän purkin vuoksi. :)
    Sympatiseeraan päänsärky -harmitusta. Mun neljän päivän vapaista ensimmäinen meni migreeniin ja näköjään loput kolme flunssasta toipumiseen. Niisk. Ei tarvii juosta eikä jumpata täälläkään, pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillinen vaiva tuo! Täytyy koittaa nauttia hetkistä kivun kanssa herkuttelemalla teellä ja leivoksella :)

      Poista
  2. Kiva kuulla että teet ovat hyvänmakuisiakin, nuo purkit kun on niin ihania! Täytyy ostaa pian testiin jotain makua :)
    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kaikki kaapissani olevat maut eivät maistu niin hyviltä, mutta cafe latte-tee, vaahtokarkkitee ja tämä raparperi maistuvat. Purkit ovat nättejä, ei tarvitse piilotella pakkauksia kaapin uumenissa.

      Poista
  3. Onpa ihanat teepurkit ja maut kuulostaa tosi herkuilta ! Ja noi PH,n astiat vaan on niin ♥♥♥
    Kuniita kuvia taas !
    Kivaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Purkit ovat kyllä somia ja sisustuksellisia. Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  4. Ooh, kuinka kaunis tabletti sen kaiken muun kauneuden alla. :-) Oletkos itse virkannut jos olet niin kovin kiitollisena ottaisin ohjeen vastaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin!! Tabletit on facen joltain sisustuskirppikseltä ostettu, joten ohjetta ei valitettavasti ole antaa.

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!