sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kuvat seinällä


Me saamme nauttia viikon mittaisesta syyslomasta! Perinteisesti mulla alkaa loma kodin järjestelyllä ja samalla zoomailen siihen malliin, että olisko joillekin muutoksille sijaa. 

Yksi muutos- tai pikemminkin laajennuskohde löytyy tuolta katonrajasta ja liittyy mustavalkoisiin kuviin. Eli nyt tarttis mennä ostamaan lisää mustia kehyksiä ja naputella niitä tuonne tyhjiin aukkoihin. Samalla nuo pyöreät kreikkalaiset lautaset mytologioineen saavat väistyä ja tauluseinä laajentukoon tuollekin seinänpätkälle. Katosta lattiaan.Pitäisköhän piipahtaa kirppiksellä katsomassa kehysanti tälle päivälle. Taannoin poikkesin kirppiksellä ja löysin tuollaisen patinoituneen metallisen kynttiläalustan. Meillä kun poltellaan nyt kynttilöitä aamusta iltaan.

Nappasin kuvat eilen, kun vielä saimme nauttia auringonvalosta. Tänään kuvaaminen ei ole enää onnistunut sateisen ja synkän ilmanalan vuoksi. Koitan siirtää kylmän ja pimeän vuodenajan saapumista kaikin keinoin. Valkoiset krysanteemit edustavat kesää.

Ja sytytän kynttilän kesälle.


Mutta nyt ei auta synkistellä. Ei muuta kuin tauluseinäprojektin kimppuun.Milläs te muut lievitätte syksyistä synkkyysahdistusta vai löydättekö pimenevästä vuodenajasta iloja?

Hanni

22 kommenttia:

 1. Nautin jokaisesta vuodenajasta, niissä on kaikissa omaa viehätystä. Toivon kovasti, että tänä talvena Etelä-Suomeen tulisi kunnolla lunta ja pääsisi hiihtämään. Syksy ei ahdista minua. Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa syksyä sinullekin! Olen aina ikäänkuin tarvinnut kaikkien vuodenaikojen kokemisen, mutta jostain syystä ihanan kesän jälkeen syksyyn siirtyminen ei ole nyt napannut. Viime talvi oli etelässä onneton eikä talven riemuista päässyt nauttimaan. Toivotaan tosiaan, että saamme lunta!

   Poista
 2. Mukavia suunnitelmia seinälle, kiva alku siellä jo nyt kuvia. :) Täällä myös kynttilöitä kuluu, koitan ajatella, että joulu on kuitenkin edessä ja siihen liittyy kaikkea ihanaa, josko sillä jaksaisi tämän synkimmän ajan yli. Mukavia syyspäiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä tässä vaiheessa jo jouluttaakin kovasti, mutta nyt ei ole sekään fiilis yltänyt tänne asti. Joulu on kuitenkin onneksi ihanaa aikaa ja se on vielä edessä päin!
   Mukavia syyspäiviä sinnekin!

   Poista
 3. Syksy on ihanaa aikaa, mutta yhä syvenevä pimeys ja talven tulo ovat melkein liikaa...

  Kynttilät, suunnitelmat ja suklaa! Ja tietysti takkatuli ja villasukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nautiskellut syksyn tunnelmaa neulomalla huiveja. Neulomispuuhat kun eivät oikein muulloin kun syksyllä ja talvella innosta.

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja ihanalle näyttää jo nyt tauluseinä!
  Täällä on kynttilöissä ja takassa poltettu ahkerasti tulta. Kovasti odotan kuulaita, aurinkoisia syyspäiviä. Silloin on ihana ulkoilla:)
  Mukavaa syyslomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Nautiskellaan lomasta ja ulkoilusta.

   Poista
 5. Ei hitsit, teilläkö nyt vasta lomat alkaa!? Meidän ipanat marsii huomenna kouluun syysloman jälkeen :) Tosi kiva idea kuvat tuolla ylhäällä, pitäisi itekin kehystellä ja laittaa kuvia esille... Kun vaan saisin aikaiseksi! Sateista ja hämärää täälläkin, höh! Mutta tätä tämä nyt kai on taas hetkisen:)

  Kivaa viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on tosiaan kokonainen viikko lomaa jäljellä =D Toi ovien yläpuoleinen osa oli niin tylsä niin ajattelin ryhdittää valkoista kokonaisuutta mustilla kehyksillä.
   Kivaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 6. Syksy on iha ok kunhan ei sada. Aurinkoiset raikkaat syyspäivät on ihania. Mutta sitä synkkyyttäkin valitettavasti on kestettävä ja sitä lievitän ajatuksilla kesästä, tulevasta lomasta, kynttilöillä ja hyvällä ruualla. Lisäksi kotiin täytyy saada lämpöinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tää syksy on ollut varsin sateeton ja aurinkoinen. Ei kannattais valittaa =D Täytyy alkaa vaan sopeuttaa itseään ja laitella lämpöistä tunnelmaa tupaan.

   Poista
 7. Ihanaa lomaa! :) Täälläkin palaa kynttilöitä aamusta iltaan, samoin takaa lämpiää joka toinen päivä :) Olen aina rakastanut syksyn tunnelmaa, niin nytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nautiskelemme lomasta suurimmaksi osaksi kotosalla ja varmaan täytyy uimassa ja elokuvissa poiketa.

   Poista
 8. Oikein hyvää lomaa sinulle! Pimeys ei haittaa, mutta sade, räntä ja kura haittaa. Pakkasta ja kuivia kelejä odotellessa :) Muutama ihana kirpsakka syyspäivä oli täällä viime viikolla, mutta nyt tulee taas vettä. Valkoisen koiran omistajana ei nuo märät kelit houkuttele ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olipas mukava herätä hitaaseen aamuun. Mulla tuo pimeyskin aiheuttaa ankeutta. Aamulla kun töihin lähtee, on vielä piemää jamelko pian jo alkaa taas pimentää kun kotiin pääsee. Nyt aion nauttia valoisasta ajasta ulkoillen. Pihamaalla on vielä puuhaa ennen kuin voi jättää sen talveksi uinumaan.

   Poista
 9. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!