lauantai 1. marraskuuta 2014

Kynttilät


Pyhäpäivä. Aika sytyttää kynttilöitä.Täydensin kynttilävarastoja pari viikkoa sitten käydessäni Finnmarin tehtaanmyymälässä Lahdessa. Ostin tyylikkäitä hopeankimalteisia kynttilöitä harmaiden, valkoisten ja mustien kynttilöiden kaveriksi.Kaapin päälle kokosin valkoiset tuikkukipot riviin. Niillä saa illalla kauniin tunnelman, kun sytyttää kaikkiin tuikut. Metalliset vadit olen myöskin ostanut Finnmarin myymälästä.

Meillä on perhostaulut ja lampaantaljat sulassa sovussa sisustuksessa. Niinkuin nyt, ulos katsoessa aurinko paistaa kuin kesäpäivänä vaikka on marraskuu. Ihmeellistä.


Hanni

14 kommenttia:

 1. Niin kauniin ja seesteisen näköistä <3
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kokoelma kynttilöitä.
  Rauhallista viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä tarvitaan, kun niitä aamusta iltaan polttelee :)

   Poista
 3. Kauniita, jopa juhlavia kynttilöitä!" Ja rakastuin noihin kaapin päällä oleviin tarjottimiin...
  Rentoa sadesunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiliseen aurinkkon verrattuna on kyllä ollut melkoisen ankeaa tänään. Sisätiloissa laitellut kirppiskamoja ja siivoillut. Siitä tullut hyvä mieli.

   Poista
 4. Kynttilät palaa täälläkin taas päivittäin, keväästä syksyyn on aina muutaman kuukauden jakso ettei tule niitä poltettua mutta nyt taas senkin edestä. Varastoja pitäis täydentää täälläkin :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nuo kynttilät kuuluvat syksyyn ja jouluun. Sitten tammikuussa alkaakin jo katse käänyä kevääseen. Hyvissä ajoin =D

   Poista
 5. Kylläpäs onkin kauniita kynttilöitä ja ihastuttavat tarjottimet !! Kaunista tunnelmaa <3

  VastaaPoista
 6. Meinasitko että perhostaulut olis kesäisiä?? Joku toinenkin on manaillut samanmoista että perhostaulut voisi joutaa varastoon talveksi, mutta ei miun mielestä TUOLLAISET perhostaulut ole mitenkään erityisen kesäisiä vaan tosiaankin opetustauluja tai kokoelmia erilaisista hyönteisistä.. =D eri asia jos noi olis jotain pastellisävyisiä jne...mun mielestä noi on ihanat ja tahtoisin omankin kotiin tuommoiset, niin kaunis koti sulla kyllä!! <3

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!