lauantai 23. elokuuta 2008

Forma-messuilla ja synttäriyllätys

Tänään vierähti muutama tunti Forma-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Ihanat sisustusmessut alan ammattilaisille. Pääsin ujuttautumaan sisään vaikka se olikin monen mutkan takana. En varsinaisesti ole alan ammattilainen, tai no omasta mielestäni olen sisustusalan ammattilainen, mutta leipäni saan jostain ihan muusta puuhastelusta. Heh. Haaveita ihmisellä pitää olla.

Nämä hurmaavat nukkekodit bongasin sieltä, Sofia Interiorin osastolta. Hinta on huima, mutta talo kestää taatusti monenlaiset kotileikit.
Myös Marjam Interiör hurmasi taivaallisella osastollaan. En tajunnut ottaa kameraa mukaan, mutta lainasin muutaman kuvan Marjamin nettisivuilta. Voiko ihanampaa olla?!





Tuo lamppu on aivan ihana. Olen suunnitellut jotain tämän tapaista makuuhuoneeseeni, mutta vielä ei ole löytynyt sopivan näköistä ja sopivanhintaista. Jatkan haaveilua.


Olen tänään taas vanhentunut vuodella ja ystävättäreni kanssa tuumasimme, että keski-ikä lähestyy...päätimme mennä tahoillemme miettimään mitä teemme loppuajallamme. Kun seuraavan kerran tapaamme jaamme suuret ajatuksemme ja suunnitelmamme.


Sydäntä lämmitti ja oikein kyynel vierähti silmäkulmaan sillä sain lahjakortin hierojalle. Parempaa lahjaa en olisi voinut saada, sillä hartianseutu on kestojumissa eikä venyttely enää auta.

9 kommenttia:

  1. mikkelin marjami on mun vakipaikka kun kaupunkiin asti ajan. olen tuo lampun nähnyt ihan livenä ja se on erittäin kaunis.
    sieltä harvoin kävelee ulos tyhjin käsin ja palvelu on erinomaista, hyvän mielen saa aina kaupan päälle!

    onnea ikääntymisesta ja nautinnollisia hierontahetkiä.

    sunnuntaihuomentoivotuksin kati

    VastaaPoista
  2. Onnea Sinulle! Kauniita kuvia todella! Haaveita kannattaa aina olla =) Mukavia hetkiä hierontaan ja nautihan kunnolla.

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon! Kiva yllätys varmasti tuo hierontalahjakortti!

    Synttäriterkuin, Elsa

    VastaaPoista
  4. Onnea minultakin , mahtavan lahjan sait..

    ihania kuvia laitoit..

    VastaaPoista
  5. Myöhästyneet onnittelut! Sain myöskin keväällä syntymäpäivänä hierontalahjakortin, ja mukavaa oli.

    VastaaPoista
  6. Myöhästyneet synttärionnittelut!! Minulla oli eilen, joten melkein yhtä aikaa juhlittiin:)

    Marjamilla on kivoja tavaroita, ja aika paljon niitä on täällä meilläpäin myytävänä ihan S-ketjun liikkeissä.... Minulla on eteisessä tuon tyylinen Marjamin kruunu, mutta se hieman pienempi koko.

    Mukavaa viikon jatkoa:)

    Mari

    VastaaPoista
  7. Löysin tuon tyylisen lampun juuri etsintöjen jälkeen, kirpulta vitosella! :) kerrankin oikea löytö. se ei ole ehkä ihan noin koukeroinen, mutta kaunis silti. kuvaa laitan blogiin kunhan se saadaan kattoon kiinni. :) parit kristallit laitoin siihen jo killumaan, kun niitä oli yhdestä kynttiläjutusta jemmassa.

    VastaaPoista
  8. Marjamin Savonlinnan liikkeessä vierailen usein, sekasotkua osittain, tavaranpaljoutta ja (mielestäni) ja tilpehööriä jos monenmoista. Mutta, on siellä helmiäkin kun osaa etsiä. Messuilla varmaan näyttävät parhaat palat :D

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!