torstai 14. elokuuta 2008

Hellyyttä ja hemmottelua

Tänään olen käsitellyt työmaailmassa elämän nurjimpia puolia ja sen vastapainoksi ajattelin keskittyä elämän ihanimpiin asioihin. Rentoutin itseäni käymällä Puttipajassa kynttiläostoksilla, kun kaikki kynttilät olivat puoleen hintaan! Ostin aivan ihania vaniljan, kahvin ym. tuoksuisia kynttilöitä ja pari suklaansävyistä pikku liinaa. Pieniä sydämenmuotoisia kynttilöitä, joissa kaikissa eri tuoksu, en voinut vastustaa. Kynttilöiden kaveriksi löytyi ompelemani ruutusydän. Sopii niin kivasti väreihin. Nyt on poltettavaa pitkäksi aikaa!

Pihapihlajasta löytyi IB Laursenin aivan ihania lasipurkkeja, joita ostin kahta kokoa. Toiseen taltioin astianpesuainekuutiot (idean sain jonkun idearikkaan blogista muutama päivä sitten). Mukavaa, kun pääsin eroon siitä rumasta pahvitörpöstä kaapin perukoilla. Nyt pesuaine voi olla esillä ja hyvältä näyttää!! Olen joskus jonkun ostoksen yhteydessä saanut MOKOsta tummanruskeaa juuttinarua, jonka tietenkin olen säilyttänyt ja nyt päätin kietaista purkkien ympärille juuttinarurusetit. Kuvassa näkyvät pikkuruiset sinkkipurnukat ovat oikeasti tuikkulyhtyjä jotka vastikään löysin Hemtexin poistokorista halvalla.

Hemmottelu ja itsestä huolehtiminen on tietenkin helpompaa, kun on kunnon välineet (ja paljon rahaa)! Pihapihlajassa oli myynnissä HELLYYS-toffeeta. Oli ihan pakko ottaa siitä itselle ja tyttärelle omat! Puttipajasta löytyi kiva suti, jolla ajattelin kantapäitä hieroskella, jos tulisivat vähän sileämmiksi ja sitten vain voitelen Amerikasta tuliaisena saamaani Bodybutteria (Victoria`s Secret), joka on huumaavan tuoksuista ja aivan mahtavan tuntuista.

Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta! Hellyyttä ja haleja kaikkialle!

3 kommenttia:

 1. Kynttilät ovat ihania ja ihan lempparivärisiä. Syksyssä pidän juuri siitä, kun saa polttaa kynttilöitä ja tunnelmoida. Ja nuo purkit, tosi kivat ja täytyy sanoa, että erittäin hyvä idea laittaa pesuainepalat niihin. Niin arkisesta asiasta kuin pesuaine, saa jotain nuon kivaa sisustukseen =) Herkullisia hemmotteluhetkiä!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kauniita! ♥ kynttilät ovat kyllä yksi syksyn parhaita juttuja. Itsekin himoitsen uusia ihanuuksia kynttilavarastooni.

  ps. blogissani on sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo purkit! Tämä sinun blogi sai minutkin miettimään milloin sitä ehtisi ompelukoneen ääreen, koska saisi muutaman tuolin uudistetua...ja ne ihanat kirpputorit, täytyy kunnostautua silläkin saralla. Itse olen viime aikoina vieraillut lähinnä Tiksin kierrätyskeskuksessa ja tehnyt löytöjä leikkimökkiin ja kotiin sisällekin.

  Mukavia hemmotteluhetkiä

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!