lauantai 16. elokuuta 2008

Pientä kivaa Tildan tapaanNappasin muutaman kuvan Tildamaisista aikaansaannoksistani tänään. Tyttäreni huone on pieni Tilda-maailma, vaaleanpunainen tottakai. Olen pohtinut sellaisen verhokatoksen hankintaa, että saisimme prinsessan sängynpäähän sellaisen prinsessaverhon. Nuo rasiat ovat muuten käteviä pikkutilpehöörin säilytykseen ja todella helppo valmistaa.


Kangasruusuja Tilda-kankaasta. Ovat kauniita, kunpa jaksaisin näpertää niitä lisää, että saisin ikuisen ruusutarhan...

Ja tästä nuken peitosta olen erityisen ylpeä, sillä vanhasta harmaasta, kauhtuneesta ja nyppyisestä vanutäkin palasesta tuli näin kaunis lopputulos. Kyllä wanhan kirrättäminen on kannattavaa!!


4 kommenttia:

  1. Aivan ihania tildoja!! peitto on hurmaava, kuten purkit ja ruusutkin ♥ mä en ole raaskinut ostaa tildakankaita... mutta olen tehnyt kyllä tildamaiseen tapaan joitain pieniä juttuja. Tekisi mieli kokeilla etanan lisäksi muitakin pehmoeläimiä, kun vaan jaksaisi näpertää.

    VastaaPoista
  2. Suuret kiitokset kannustuksistanne! En ole noita Tilda-elukoita ja enkeleitä kokeillut ommella, sillä en ymmärrä Tilda-kirjoissa olevia ohjeita. Inhoan ohjeiden mukaan tekemistä, mieluummin sävellän itse =D Toivoisin,että jonain päivänä voisin ommella niitä, sillä himoitsen kovin Hyvän yön enkeleitä tyttäreni huoneeseen. Etanatkin ovat hurrrrmaavia!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!