sunnuntai 10. elokuuta 2008

Lisää tyynyjä

Nyt saavat kaikki tyynyt näköjään uuden päällisen. Tämän Sweet Home-tyynyn suunnittelu alkoi puolen yön aikaan viime yönä ja toteutus tapahtui aamutuimaan aamupalan jälkeen. Lopputulos on juuri sitä mitä halusinkin. Taas Pentikin ruoka/kattausliina sai uuden elämän tyynynpäällisenä. Takakankaaksi löytyi beigeruudullista kangasta ja päälle taiteilin vanhasta pitsiliinasta ja kermanvalkoisesta kankaasta "koristeen", johon kirjoitin mustalla vedenpitävällä kangastussilla "Sweet Home". Mielestäni sopusointuinen tyyny, saa kommentoida =) heh

6 kommenttia:

 1. Hei uusi tuttavuus! Ihania tyynyjä.Miten kiinnitys? Nauhoilla, napeilla, vetoketjulla?

  VastaaPoista
 2. Hei vain sinullekin uusi tuttavuus! Tyynyt olen ommellut pussimalliksi eli ei vaikeita vetoketjuja ja sisätyyny on tosi helppo pujottaa ja poistaa pesua varten. Takana kaksi päällekkäin ommeltua kangasta joista muodostuu pussi.

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä!! Kannattaa kokeilla,nopeaa ja yksinkertaista!

  VastaaPoista
 4. Katsoin, että tyynyissäsi samaa ruutukangasta, mitä itse olen Eurokankaasta yrittänyt mennen tullen haalia. Juuri tyynynpäällisiin sopivaa!! Nättiä tyynyjä sinulla!

  VastaaPoista
 5. Paljon kiitoksia. Mukavaa, kun saa positiivista palautetta omista tekeleistään. Variston Eurokangas Vantaalla on hyvä kangaskauppa, mutta kesän aikana löysin Pohjanmaan lakeuksilta Kauhavalta MAAILMAN PARHAAN kangaskaupan nimeltään Kilokangas! Mieletön kangasvalikoima ja superhyvä palvelu!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!