sunnuntai 10. elokuuta 2008

Syntymäpäiviltä aitan aarteeseen

Tämän wanhan ruskean pullon sain tuliaisena Vesannolta Vanhalan tilalta, jossa vanhempieni ystäväpariskunta elää ja yrittää. Äitini eli Muori toi sen mukanaan kesälomamatkaltaan. Pullo tai kaksikin samanlaista löytyi Vanhalan tilan aitasta. Täytyy hiukan putsata sitä ja etsiä sille sopiva paikka kodissani. Nyt se on väliaikaisesti eteisen pöydällä. Kauniin mallinen ja kivan värinen pullo! Kyllä ihminen voi ilahtua pullosta, jopa tyhjästä!
Tänään on vietetty siskon tytön Adan eli Siirin serkun 3-vuotissynttäreitä ja Siiri pukeutui Amerikan-mekkoon, Polkadot-tietenkin (ks. yläkuva)! Ada täytti 3 vuotta 5.8.08, mutta silloin istuimme lentokoneessa matkalla Burgasista Helsinkiin, joten synttäreitä oli syytä siirtää. Tarjolla oli suomalaisittain karjalanpiirakoita ja bulgarialaisittain Schopska-salaattia ja kahvin kanssa vaaleanpunaista possukakkua ja laikukasta lehmäkakkua. Nalle Puh-fani sai lahjaksi paljon Nalle Puhiin liittyvää tavaraa ja vaatetta. Onnistunut tarjoilu ja hauska tunnelma.

8 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogiisi "Suklaan sävyisen kodin" kautta. Blogisi on oikein mukavan oloinen :´). Kauniita tavaroita sinulla ja ihania ompeluksia!

  VastaaPoista
 2. Trevligt att du hittade mej...:O) Gamla flaskor hör också till mina passioner i livet... Söt liten polkadot fröken! Ha en bra vecka!

  VastaaPoista
 3. Lisäsin sinut blogiluettelooni, toivottavasti sinulla ei ole mitään sitä vastaan!

  VastaaPoista
 4. Hei! Tulin vastavierailulle blogiisi ja toden totta, paljon meillä yhteistä =) Sinulla on nätti blogi. Sopiiko jos liitän sen luettelooni? Profiilistasi huomasin myös, että asustellaan molemmat itä-Vantaan suunnassa. Ja yhteyksiä on myös Pohjanmaalle =)

  VastaaPoista
 5. Tiialle: Sopii vallan mainiosti, että lisäät blogiluetteloosi =D Se on kunnia-asia. Itse en ole saanut muotoiltua tuota blogiluetteloa, kun olen vasta opettelemassa tätä blogitouhua.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Voi miten suloinen mekko ja varsinkin sen kantaja

  VastaaPoista
 8. Olen ensivisiitillä, tulin tuolta Tiian blogin kautta :)

  Meillä on noita samaisia apteekkipulloja kaksi kappaletta, iso ja pienempi, ovat tosi kivoja! :) toiseen kerätään kolikoita ja toisessa tällä hetkellä puuhelmiä. :D

  Tulen toistekin, mukavan oloinen blogi sinulla! ♥

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!