tiistai 26. elokuuta 2008

Nostalgiajuttuja

Oli ihan pakko laittaa pari kuvaa kirpparilöydöistä joita tein.Löytyi aika hurmaava retrohenkinen mehupillipaketti menneiltä ajoilta, 0,50euroa. Tytär oli innoissaan. Kyllähän tuollainen paketti kiinnittää 3-vuotiaan huomion, se on selvä. Paketti on pullollaan ihania värikkäitä mehupillejä, mutta saavat jäädä pakettiin, sillä ovat sen verran elämää nähneitä etten viitsi niistä mitään enää imutella.

Tämä aarrelaatikko lähti matkaan 1,50 eurolla. Kulahtanut laatikko täynnä värikkäitä lankarullia, joukossa kivoja puisia rullia myös. Aivan käyttökelpoisia ompelulankoja ja värivalikoima vailla vertaa. Taas saa ompelukone kyytiä, kun luovuus pääsee valloilleen...Rasiassa on myös metallinen sormustin ja kaksi parsinneulaa. Mitä muuta kunnon "Martta" tarvitseekaan?

Eli tuli tehtyä käytännöllisiä ja sitten hmm.. vähemmän käytännöllisiä löytöjä. Enemmän kai nämä hivelevät silmää..estetiikka ennen kaikkea.

6 kommenttia:

 1. Oi mitkä löydöt olet tehnyt! tuo mehupillipaketti on suloinen ja ompelutarvikepakkaus ihan uskomaton! ja vielä niin halpakin! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja ostoksia olet tehnyt. Tuo lankakori vallan mainio ja ihanat nuo puiset lankarullat =)

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo ompelurasia, ja siinä olevat lankarullat! LÖYTÖ!

  VastaaPoista
 4. Oi nuo puiset rullat. Löytöjä tosiaan!

  VastaaPoista
 5. Upeita löytöjä molemmat!

  Mari

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!