lauantai 30. elokuuta 2008

Dream and Hope

Tänään on ollut kerrassaan mukava päivä! Olin ensimmäistä kertaa työvuorossa Muorin kaupassa. Äiti-kultani pitää Järvenpäässä BOBO-lastenvaateliikettä ja olin siellä hiukan avustamassa. Onhan se vähän erilaista hommaa kuin oma työni...Muorin kaupassa saa olla kauniiden vaatteiden ja asioiden ympäröimänä ja ihmiset ovat hyväntuulisia. Tuntui ettei ole töissä ollenkaan. Nyt siis vaan haaveilemaan ja toivomaan, että voin joku päivä työskennellä täysipainoisesti lastenvaatealalla. (lue Muori tarkkaan vihjeeni...)

Haaveiluun ja toivomiseen liittyen laitan kuvan uusimmasta löydöstäni eli tuo HOPE-taulu. Pari viikkoa sitten matkaani tarttui DREAM-taulu ja kuin taikaiskusta, löysin retkilläni taululle kaverin. Tässä on joku syvempi tarkoitusperä varmasti...Mikä sattuma!


"LEARN FROM YESTERDAY, LIVE FOR TODAY, HOPE FOR TOMORROW"

HOPE

Huomenna suuntaan kulkuni Loviisaan. Siellä on Wanhassa vara parempi-tapahtuma. En malta odottaa, että pääsen sinne tunnelmoimaan.

Nämä "lapsivapaat" viikonloput on syytä käyttää erinomaisen hyvin hyödyksi, sanoo leikki-ikäisen yksinhuoltajaäiti. Elämä pikkuisen kanssa on erityisen mukavaa enkä vaihtaisi hetkeäkään pois. Aikuinen tarvitsee kuitenkin myös hengähdysaikaa, aikaa itselleen ja aikuisten jutuille, sen olen tullut huomanneeksi. Sitten on taas kahta mukavampaa, kun pikkuinen palaa emon syliin. Olen myös huomannut, että lapsi tarvitsee joskus vapaata äidistään...

2 kommenttia:

  1. Sinulla on ollut kyllä kivankuuloinen päivä. Asiakaspalvelu on kyllä ihan kivaa (joskus itsekin työkseni sitä tehnyt), tapaa juuri erilaisia ihmisiä ja varsinkin tuollaisessa ympäristössä varmasti erityisen mielekästä =)

    Nautihan vapaasta ja varmasti ihana retki sinulla sinne Loviisaan. Innolla odotan kuulumisia sieltä =)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!