lauantai 27. syyskuuta 2008

Kiva vapaapäivä

Tänään on ollut mukava ja touhukas lauantai. Aamusella Siiri lähti isänsä matkaan ja minä suunnistin Hyrylään kirpputorille. Siitä onkin tullut näköjään lauantaipäivien tapa. Siskon pikkuiselle Alva-tytölle löytyi ihana Gapin pilkullinen mekko. Siitä en nyt enää saa kuvaa, kun ehdin jo kiikuttaa mekon uudelle omistajalleen. Pilkut on POP!! Samaiselta keikalta jäi matkaan tuolivanhus jota aloin jo ehostaa. Istuinosassa oli karmea, repaileinen, pölyinen, tummansininen kangas jonka irrottelin ja vaihdoin tilalle valkoisen lakanakankaan, että pehmusteet pysyvät paikallaan, kunnes löydän siihen sisustukseen sopivan kankaan. Maalipinta pitää hioa ja maalata uudelleen. Tuoli maksoi kokinaiset 4 euroa, on tukeva eikä nitise ja horju. Hyvä löytö mielestäni =D


Hyrylästä ajelin Järvenpäähän Muorin kaupalle. Siellä toimin pikkuapulaisena ja suunnittelimme vaatekertoja lasten muotinäytöstä varten. Ja kun kerran olin siis lastenvaatevaateliikkeessä, pitihän sitä ostaa lapselle vaatetta. Päädyin ostamaan toisen talvihaalarin, ruskean, jossa on vaaleanpunaisia pallukoita kuviona. Aivan ihana. Kuvan otan myöhemmin. Suloiset sammakko-kumisaappaatkin tarttuivat matkaan.

*** *** *** *** *** *** *** ***

Illemmalla kotiinpäästyäni oli taas pakko polkaista ompelukone käyntiin. Himotti ommella niistä aikaisemmin ostamistani jouluisista Tilda-kankaista. Lopputulos oli siis sydämellinen lippunauha. Olen pitkään suunnitellut kokeilevani sellaisen ompelua ja sehän oli oikein mukavaa ja helppoakin. Nyt vaan joulua odottelemaan, että voimme ripustaa sen koristeeksi. Heh.

Ompelin myös toisen sydännauhan, sillä se ensimmäinen ompelemani oli mennyt jo kaupaksi kirpputorilla. Nämä ovat sellaisia nopsakoita ja yksinkertaisia ommeltavia, mutta lopputulos on kuitenkin näyttävä.

Jos tekee mieli ommella niin kannattaa kokeilla =D

Tunnelmallista lauantai-illan jatkoa.

4 kommenttia:

 1. Hauskaa, minäkin kävin lauantaina tekemässä kierroksen Hyrylän kirpparilla. Tosin löytöjä en tehnyt.. Kangaskaupasta onneksi löysin jotain ;) Hienoja ompeluja olet tehnyt! Talvivaatteista tuli mieleen, että metsästän henkselillisiä talvihousuja tytölle. Takki jo valmiina mutta tumman harmaat housut puuttuvat vielä... Yleensä se menee niin, että kun jotain varsin etsii niin ei varmasti osu kohdalle =)

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa ihanan rentouttavalta puuhasi. Kaunista jälkeä olet saanut aikaan:)

  VastaaPoista
 3. Tuoli on tosi hyvä löytö!!

  Ja ompeluksesi kauniita ♥

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!