maanantai 22. syyskuuta 2008

Kätteni töitä ja mielipidekysely

Innostuin Tildailemaan viime viikkoisen Tilda-illan jälkeen ja nyt en osaa päättää miten jatkan.


Tuossa ihan ylimmässä kuvassa on kirjomani Tilda-kuva eli ainoastaan nuo reunat on kirjottu ja kakkujen ym. "sisälmykset" on jätetty kankaan värisiksi. Sen alla on Tilda-illassa nappaamani kuva samasta aiheesta josta kyhätty taulu. Alakuvissa on tuputettu kangasväriä tuonne sisäosiin. Nyt kysynkin mielipiteitänne, kumpi näyttää mukavammalta, kangasvärillä vai ilman?
Jääköhän tuo kuva vähän keskeneräisen näköiseksi?


Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa sain päähäni tehdä tällaisen jo hiukan jouluisen sydännauhan. Tänään sitten töistä palattuani minun oli ihan pakko alkaa toteuttaa päähänpistoni. Kaikki ainekset löytyivät, ruutukankaita, juuttinarua, puunappeja ja vanua. Tunnin verran meni tällaisen kyhäämiseen. Alla kuva. Tuli siitä sellainen kuin ajattelinkin. Vien sen kuitenkin kirppispöydälle myyntiin, jos joku siihen ihastuisi.Jään odottelemaan mielipiteitänne tuossa Tilda-asiassa =D

4 kommenttia:

 1. Minä en ole näitä Tilda ihmisiä:) ompelu ei yksinkertaisesti suju, eikä ole minun juttuni...eihän sitä kaikkea:) no mutta ihailen ihmisiä suuresti, jotka taidon omaavat. jotenka en osaa neuvoa pulmassasi:) olenkin huomannut tällä on paljon Tilda blogeja..Nuo sydämet menevät varmasti heti..jos sinne raaskit ne viedä, onko siellä teilläpäin kirppistä, vai minne veit.Itsellenikin on noita sydämiä muutamia jo kertynyt.
  Ompuntuoksuista tätä iltaa:)

  VastaaPoista
 2. Itse ehkä laittaisin hieman kangasväriä, mutta vain muutamaa sävyä ettei tule liian kirjava. Ihana sydännauha =)

  Niin ja ne kanervat niputin pieniin nippuihin rautalangan avulla..

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana sydännauha! :)

  ja minä olen Tiian kanssa samoilla linjoilla, eli tuputtelisin vähän väriä mukaan, mutta en ehkä noin paljoa, kuin tuossa mallikuvassa.

  VastaaPoista
 4. Mä tein viime keväänä tuon samaisen 'belles tentations'-taulun, ja pähkäilin saman dilemman kanssa :D Lopulta väritin vain aavistuksen pastellisilla väreillä, ei siis läheskään niin tummilla kuin ohjeissa. Ja taulusta tuli suloinen!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!