perjantai 19. syyskuuta 2008

PartyLite-kynttilät ja Tupperware, äätshiuuu

Tänään olimme tyttäreni kanssa työkaverin kynttiläkutsuilla. Olen joskus aikaisemminkin ollut samanlaisilla kynttiläkutsuilla ja muistin, että PartyLiten kynttilät ovat ihanan tuoksuisia ja hurjan kalliita. Tilasin kuitenkin jouluksi ihania tuoksutuikkivia ja votiiveja. Kutsuilla järjestettiin myös arvonta ja onnistuimme voittamaan arvonnassa yhden votiivin. Sitten suostuin itsekin järjestämään kynttiläkutsut marraskuussa. Siitä hyvästä sain toisenkin votiivin. Asettelin ne Iittalan Kivi-tuikkuihin, sillä votiivit sulavat astiaan, kun sen sytyttää ja kynttilänjämät on kuulemma helppo irroittaa pois astiasta. Saa nähdä kuinka käy. Itse en välitä ollenkaan niistä kuppeloista, lyhdyistä, tuikkuastioista, telineistä ja muista tilpehööreistä, joita voi myös ostaa. Olen kiinnostunut vain näistä kynttilöistä. Lainasin muutaman kuvan PartyLiten sivuilta.
Eilen illalla olimme Tupperware-kutsuilla. En ole yhtään muovikippojen ystävä. Sain Tupperwaresta aika lailla tarpeekseni, kun äitikultani oli sellainen konsulentti joskus 90-luvulla. Meillä oli lapsuudenkodissa kaikki Tupperia. Ainoastaan pakastusrasioita meiltä enää löytyy nykyisestä kodistani. Täytyy kuitenkin todeta, että ei ole Tupperin veroista laadussa löytynyt. Muotoilu ja värimaailma eivät vain oikein sovi minulle. Eikä oikein muovikaan. Tilasin kuitenkin mehujäämuotit tytärtä ajatellen. Saadaan jatkossa terveellisiä mehujäitä tuoremehusta. Näilläkin kutsuilla Onnetar suosi arvonnassa ja voitin sellaisen kakkulapion näköisen esineen.
Koska onni on suosinut viime päivinä, ajattelin koittaa huomenna onneani Ässä-arvassa. =D
*** *** *** *** *** *** *** ***
Kertokaahan omia kokemuksia ja muistoja PartyLitesta ja Tupperista =D
*** *** *** *** *** *** *** ***
Olen jaksanut ravata tällä viikolla kaikenmaailman kissanristiäisissä vaikka lääkärisetä totesi minulla olevan poskiontelotulehdus. Flunssa on jatkunut ja joa toinen päivä on kurkku pipi. Ihan kumma olo. Toissapäivänä iski kesken työpäivän niin armoton päänsärky ja alkoi taas röörit mennä tukkoon. Arvelin, että siellähän se tulehdus jyllää, onteloissa ja niinhän siinä sitten kävikin. Ensihoitona Duact-nimistä lääkettä ja jos ei auta niin sitten antibioottia. Olen tähän asti luullut, että Duact on allergiseen nuhaan..Allergiaa ei ole vaan selkeä sinuiitti=poskiontelontulehdus. Ottaa hiukan ohimoon, kun koko ajan ihan polikuntoinen. Kuitenkin pakko jaksaa. Huomenna aamusta heti kirppispöytää laittamaan. On sellainen kuorma tavaraa taas lähdössä, että joku voisi luulla, että muutan paikkakunnalta.
Leppoisaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Party Lite- kutsuilla olen ollut muutaman kerran ja noita tuikkivia on ollut kiva tilata. Tuoksuvat ihanilta ja muutenkin olen niin kovasti kynttilöiden perään =) Mitään tuikkuastioita ym. en ole koskaan tilannut, ovat aika arvokkaita. Lahjaksi olen saanut (jos en ihan väärin muista nimeä) Solina-tuikku"häkkyrän"

  Tupperkutsuja on tullut koluttua aikasta monet Pohjanmaalla asuessa ja taisin siellä itsekin yhdet/parit niistä pitää. Jotain joskus tilannut, mutta nekin aika arvokkaita. Suurinosa niistä tavaroista on tullut myös lahjaksi.

  Ja muuten, tosi mukava jos naistenillassa nähdään =)

  VastaaPoista
 2. Kynttilä- ja tupperikutsut on tuttuja. Tuppereita en ole kotonani koskaan järjestänyt, en ole myöskään kauhean innostunut niistä. Tai noh, viimeksi ostin kutsuilta jääpalamuotin kun en muutakaan keksinyt ja se onkin ollut aivan mahtavan upea! En kadu sitä ostosta. Party Lite kutsuilta on jäänyt vähän muutakin kuin kynttilää matkaan, kamalan kallita ovat, mutta votiivit ovat kyllä suosikkejani!

  VastaaPoista
 3. Olihan yhteensattuma ;-)
  Tupperwarella olen ollut vuosia jälleenmyyjänä ja hetken ryhmänjohtajana, nyt taas kotityöläisenä innostuin asiasta, mutta Tupperit ovat mennyttä elämää ja monista vaihtoehdoista valitsin tämän, joka eniten kiinnostaa.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!