keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Tilda-ilta

Tänään olen viettänyt mukavan illan Tildan tapaan Vantaan Varistossa, Sinooperissa. Siellä oli jälleen naisten Tilda-ilta ja tuli taas opittua uusia Tilda-niksejä ja tehtyä tarpeellisia ostoksia. Alla kuvia inspiraatioksi muillekin. Joulua ennakoitiin tänään, joten mukana on hiukan jouluisiakn Tilda-juttuja.


Tämä on suosikkini. Ostin samanlaisen kirjontakuvion eli siitä tulee seuraava projektini. Onkin vierähtänyt useampi vuosi tuosta kirjonnasta. Onneksi olen säilyttänyt "vanhat" muliinilankani. En malta odottaa, että pääsen tuon kuvan kimppuun.


Tämän illan projekti oli tämä eli saimme painaa kankaalle Tilda-kuvia ja harjoitella kirjontaa erilaisilla tyyleillä. Kirjoin tuota tonttua hiukan. Kesken jäi, mutta jatkan sen loppuun, kun aloitan joulukäsityöt.

Nappasin kuvia muutamista kivoista kransseista, joita tuli vastaan iltamissa sekä Sinooperin myymälässä.
Tähän karanssiin ihatsuin kovasti. Risua kattilankannen ympäri ja Tilda-nauhoilla piparimuotit roikkumaat. Ihana!
¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤
OMAT TILDA-OSTOKSENI:
Alimmainen punainen kangas on eilinen löytö pelastusarmeijan kippikseltä 0,50 euroa. Oli niin punainen ja Tildamainen, että nappasin mukaani. Jouluompeluksia silmälläpitäen...Muut hankin tänään Sinooperista.Tutustuin myös erääseen mukavaan nuoren rouvaan, jolla oli paljon kokemusta tildaamisesta ja ompelusta. Sovimme, että voin kääntyä hänen puoleensa jos tarvitsen joskus apua esim. Tilda-ompeluksissa. Haaveenani on ommella Hyvänyönenkeli, mutten ymmärrä oikein ohjeita. Onneksi avasin suuni. On niin mukava kohdata samanhenkisiä ihmisiä.

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja... Kranssit erityisesti ihastuttivat:)

  Mari

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalta tuo Tilda-ilta! :) itse muuten ilmoittauduin eilen samaisen sinooperin järjestämään joulukorttiaskartelu-iltaan. Se oli joku Sato-asiakkaan etu-juttu. Innolla odotan!

  ihania noi tilda-kankaat! ja se löytö kirppikseltä, ihanan jouluisen punainen ♥

  VastaaPoista
 3. Vastailen tänne.. Onpas mukavaa kun tuut sinne samaan askarteluiltaan!! :) olisi kiva vaihtaa siellä muutama sananen tai enempikin joten yritetään jotenkin tunnistaa toisemme? :)

  VastaaPoista
 4. Suloisia, nuo Tilda kankaat ovat kyllä niin herkullisen suloisia, olen tosin vain hypistellyt niitä ostamatta vielä mitään.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!