torstai 4. syyskuuta 2008

Ystävä Suklaan sävyisestä kodista


Iso kiitos Tiialle Suklaan sävyiseen kotiin Ystävyydestä. On erityisen mukavaa saada uusia juttukavereita, samanhenkisiä, tämän blogitouhun kautta. Enpä olisi uskonut millainen maailma minulle avautuu, kun loin tätä blogiani. Mielenkiintoista ja kerrassaan mahtavaa huomata, että maailmassa, lähiympäristössä, pitkin Suomea löytyy niin paljon ihania ja samanhenkisiä, erilaisiin asioihin "hurahtaneita" ihmisiä!
Kiitokset myös muillekin juttukavereille. Päivän kohokohta koittaa, kun laitan tyttären nukkumaan ja pääsen tiirailemaan "tuttujen" edesottamuksia blogeihin. Jopa terapeuttista! Mitä mieltä olette ihanat ihmiset??

2 kommenttia:

 1. HEIPS!
  Olen TOSI uus täällä blogimaailmassa, mutta NIIIIN innoissaan! Ja ilahdun niin paljon jokaisesta pienestä kommentista..ja niitä ei edes ole tullut vielä paljon. Mutta kyllä varmaan tulee.

  Musta on ihanaa kurkistaa muiden maailmaan, ja unohtaa hetkeksi arjen askareet ja huolet tai työjutut..ja tehdä jotain, mikä kiinnostaa - ne kauniit ja esteettiset asiat.

  Tsemppiä! Ja by the way, hauska tutustua, minä olen anni! ;) :)

  VastaaPoista
 2. Minä oon myös yllättynyt ja ilahtunut tästä bloggaamisen hauskuudesta! ihan koemielessä keväällä blogin aloitin ja hurahdin täysin =D mukavaa puuhaa ja erityisen kivaa on seikkailla muidenkin blogeissa, katsella kauniita kuvia ja inspiroitua itsekin kaikenlaisista jutuista. :) kerrassaan ihana harrastus! ♥

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!