torstai 6. marraskuuta 2008

Illan hämärässä

Vakiintuneeksi käytännökseni on muodostunut pujahtaminen käsitöiden ja blogien maailmaan illan hämärässä, kun Rakas Nappinapani Siiri on saateltu turvallisesti Höyhensaarille. Sitten alkaa yksin vietettävä laatuaika, jonka tarvitsen arjen hulinan vastapainoksi. Mikäs sen rentouttavampaa kuin surruutella ompelukoneella, virkata, kirjoa, leikellä kankaita ym. ihanaa ilman keskeytyksiä. Viime aikoina olen siis innostunut kransseista. Tässä uusin tulokas:


JOULUINEN KRANSSI RUSETILLA JA RUOSTESYDÄMIN


Illan hämärässä on myös kiva järjestellä kotia, vaihdella koriste-esineiden paikkoja, poltella tuikkuja ym. Vaihdoin jälleen tuon ruokailutilan seinähyllyjen näyttelyä. Löysin viikonloppuna kirpputorilta ihanan puisen valkoisen SUUREN R-kirjaimen, joka sijoittui hyllylle myös. Se näkyy kuvassa vähän huonosti. R=RAKKAUS! ja ostin sen myös siksi, että sukunimeni alkaa ärrällä.Sain pari päivää sitten Huuto.netistä huokealla ostamani "Haaveet" ja "Aarteet" sinkkisangot sekä vanhat nuottikääröt. Olen viehättynyt sinkkiastoihin.Olen saanut naputeltua uudet kehykset vastamaalatulle olohuoneen seinälleni. Kehyksistä puuttuvat vielä kuvat, ei kannata ihmetellä. Olen nimittäin suunnitellut teettäväni Siirin kuvista mustavalkoisia ja sijoittavani ne kehyksiin, mutta se on vasta suunnitteluasteella. Aikaisemmin tuo iso seinäpinta oli täynnä pientä ja suurta grafiikkaa ym. taidetta. Alkoi tympiä se kuvien määrä ja halusin jotain yksinkertaisempaa.

Kehykset on hankittu Kesällä 2006 ja 2008 Kauhavalta. Menihän siinä tovi, että kehykset pääsivät paikalleen.


Nyt menen vielä ripustamaan koneellisen pyykkiä kuivumaan ja iltapesulle. Ainiin. Sain tänään vihdoin sen yökiskon suuhuni. Kävin aamutuimaan hammaslääkärissä sovittamassa uutta ystävääni. Vähän sitä kapistusta piti hioa ja muokata, mutta eiköhän se jotenkin aja asiansa. Harjoittelin sen pitämistä jo töissä. Työkaverit olivat vähän ihmeissään =D

Kertokaahan muutkin mitä touhuatte illan hämärässä?5 kommenttia:

 1. Hieno kranssi. Minullakin noita pohjia, mutta idea vielä hakusessa.. Muutenkin kaikke kivaa olet touhaillut. Itsellänikin tahtoo mennä laatuaika illalla ompeluiden parissa tai ainakin niiden suunnittelussa. Tosin nyt parina päivänä olen vain uppoutunut blogimaailman seuraamiseen. Viikonloppuna ajattelin taas asennoitua kunnolla joulujuttuihin :)

  VastaaPoista
 2. Tänään yön turvin saan lueskella blogeja ja Googlettaa tukka hulmuten netissä. Normaalisti tähän aikaan harjoittelen matikkaa ja lähipäivinä on ollut lineaarista optimointia. Aikuisten oikeesti se on musta tosi kivaa.Lähes yhtä kivaa kun ompelu.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuokin kranssi! ♥

  Täällä vähän sama juttu, iltaisin tulee näperreltyä käsityöjuttuja tai pyörittyä blogeissa. Tai sitten ihan vaan niitä kotitöitä mitä ei päivän mittaan ehtinyt tehdä. Toisinaan yritän mennä ajoissa nukkumaan, mutta ei kyllä usein malta, kun on niin paljon kaikkea muuta mukavaa puuhaa. Ja meinaa stressi iskeä jos ei kaikkea kerkiä! ;-)

  VastaaPoista
 4. Lokerikko on hieno! Samalla tyylillähän voisi tehdä sellaisen ikuisen joulukalenterin. :)

  Ihana blogi ja Siirin vaatteet todella kauniita, aina!

  VastaaPoista
 5. Mä peesin heiniä. Blogeja, käsitöitä ym. omaa aikaa kunhan muksun saa nukkumaan illalla :) Telkkaria katson ehkä 2 tuntia viikossa kun muut hommat vievät aikansa. hei mulla vähän myöhästyi niiden sun maatuskoiden teko, kun vesirokko iski ja oltiin reissuilemassa. Mutta työn alla ovat ja ilmotan piakkoin milloin sais hakea pois :D

  Kauniita käsitöitä olet saanut aikaan <3

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!