maanantai 24. marraskuuta 2008

Pieniä paloja joulun tunnelmaa

Ajattelin joulukuun ensimmäisellä viikolla viritellä joulujuttuja huusholliin ihan tosissani. Olen ottanut hiukan varaslähtöä ja ripotellut jouluisia pikkujuttuja tunnelmaa luomaan.

**********************************************************
**********************************************************

******************************************************************************************************************************************************************************
Verhot pitäisi vaihtaa ruokailutilaan. Ajattelin ihan vaan luonnonvalkoisia pellavaverhoja. Niiden kanssa on sitten helppo yhdistellä pöytäliinat ja muut keittiön asusteet.
***
Tuo aterinhökötys tuli loihdittua viikko sitten. Kesällä ostin Madam Stolzin tommosen roikuttimen ja keksin laittaa nuo löytämäni wanhat aterimet siihen näkyville. Tulevan joulun kunniaksi laitoin Mailegin punaista nauhaa rusetiksi. Tuo nauha on IHANAA! Löysin kauppakeskus Jumbossa sijaitsevasta tunnelmallisesta Country White-nimisestä liikkeestä sitä. Sieltä löysin myös tuon vekatun sinkkipurkin johon sujautin punaisen kynttilän (Comptoir de Famille), joka löytyi joulukoristelaatikosta vahingossa. Siinä on ihana jouluinen tuoksu ja hyvin on säilynyt vaikka kynttilä on pari vuotta ollutkin kätköissä. Se on ostettu Tukholmasta pienestä sisustusliikkeestä, jonka nimeä en muista enkä sinne varmaan koskaan enää löydäkään =(
Ihanaa, kun joulu tulla jolkottaa. Odotan joulua pitkästä aikaa ihan tosissani. Ja silloin on lomaakin! Ah!

3 kommenttia:

 1. Kauniita joulun ripauksia! ♥ sydämet ovat tosi kauniita! ja se aterinjuttu myös. Ihana!

  Itsekin tässä hiljalleen jotain jouluista kotiin mietin, mutta vielä on ajatusten tasolla, ei oikein tunnu saavan mitään aikaan =/ ehkä sentään uudet verhot keittiön ikkunaan saan ommeltua ennen sunnuntaita ;) katsotaan!

  VastaaPoista
 2. Eka kertaa kurkkimassa ;) Ihania käsitöitä sinulla!

  VastaaPoista
 3. Kauniita juttuja olet laittanut

  Hyvää joulun aikaa ja kiitos kauniista kommentistasi..

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!