sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Uutta vuotta odotellessa

Loma lähenee loppuaan, yök. En ole valmis töihin huomen aamulla. Olis niin paljon lomajuttuja vielä tekemättä. Joulu on ollut rentouttavaa ja tunnelmallista aikaa. Tuoksuja, hyviä ruokia ja hyvää seuraa. Joulupukkikin kävi ja oli todella antelias. Siiri sai rekkalastillisen uusia leluja ja kirjoja. Rakkain lahja näyttää olevan siskon neuloma TAU-nalle eli TITI-nallen sisko, jota Siiri kaikkein eniten toivoi. Helinä Keiju, Pipsa Possu ja Mansikka Marja ovat myös kovassa huudossa. Ihania pikkutytöille sopivia hahmoja, joihin kannattaa samaistua. Itse sain Marimekon pussilakanat, lahjakortin Flamingon kylpylään, vartalon-ja käsienhoitotuotteita, uudet hiukset ja kynnet. Sisko laittoi hiuksiini raitoja ja leikkasi 20cm pois kuivaa hamppua. Lisäksi sisko fiksasi rakennekynteni uuteen uskoon. Siitä ilosta tosin maksoin itse, se ei ollut lahja.

Ennen joulua, jouluna ja joulun jälkeen olen ommellut. Nunniannin innoittaman koitin näperrellä maatuskan ja innostuin siitä hommasta niin, että tein sitten vähän enemmän eli joululahjoiksi pikkulikoille ja Muorille. Ne ovat ONNENMAATUSKOITA.
Vasemmalla Alvan, keskellä Adan ja oikealla Airin maatuskat. (siskontytöille). Siirille tein vaaleanpunaruskean ja se on nyt jouluaatosta saakka kulkenut mukana joka paikassa. Siiri niin ihastui tuohon pehmeään "tätiin". Muorille tein hiukan hienostuneemman, Muorin värimaailmaan sopivan maatuskan.Kolme päivää töitä edessä ja sitten taas vähän huiliaikaa ja uuden vuoden vastaanotto. Se on hyvä. Jätän tämän raskaan vuoden mielelläni jo taakseni. Nyt lähden seuraamaan uutta kotimaista draamaa "MORSIAN", joka on näemmä jo alkanut!

6 kommenttia:

 1. Tosi ihania maatuskoja! :) itse tilasin nunniannilta yhden, pitäisikin se noutaa pian pois.

  Tsemppiä töihin :) itseäni hirvittää kun mies palaa huomenna töihin ja saa taas yksin pyörittää tätä taloutta, tosin en ole juurikaan mitään tehnyt moneen päivään kun mies on hoitanut kaiken.

  Nähdään! :)

  VastaaPoista
 2. Totta, ihania maatuskoita! Arki alkaa meilläkin töihin paluulla. Sitten tulee veiraita taas...

  Mutta kiitos mukavasta blogista ja ihanaa loppuvuotta! Uusi tulee suurempi ja parempi, IHAN VARMASTI!

  Iloa!

  VastaaPoista
 3. Nätit maatuskaneidit! Itse en ole ommellut yhtään, ennen joulua tuli totaalinen stoppi..ei huvittanut yhtään. Mutta taas pienen tauon jälkeen alkaa ompeluvarvasta kolottaa. Jahka kun täältä maalta palajan, niin saattaa olla että jotain alan taas tehdä.

  Piristysruiske töihin ja ihanaa uuden vuoden odottelua. Itsekin odotan jo kovasti tulevaa vuotta ja taakse myös jätän kuluvan vuoden mielelläni.

  VastaaPoista
 4. Tuo Airin maatuska oli kyllä mun lemppari. Koitahan jaksaa töissä. Pian päästään Uuteen Vuoteen 2009!

  VastaaPoista
 5. Voi kun suloisia maatuskoja! :)
  Täytynee ehkä itsekkin kaivella ompelukone esille, kun viimein on aikaa.
  Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle! :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!