perjantai 2. tammikuuta 2009

Yökylässä

Uusi vuosi on alkanut vapaapäivällä ja riemukkailla hetkillä. Siiri on saanut yökylään ensin Airin ja sitten Adan. Serkkutytöt! Airi tuli eilen meille saunomaan ja jäi yökylään. Tämä päivä onkin mennyt seuraillessa prinsessojen edesottamuksia. Käytiin vähän kauppareissulla ja kahvilassa herkuttelemassa. Sitten on muovailtu muovailuvahaa ja askarreltu kortteja. Pääsääntöisesti leikit ja yhdessä oleminen sujuu erinomaisen hyvin, mutta nuo tyttäret ovat kovia väittelemään keskenään ja Siiri ainoana lapsena on tottunut saamaan asiat ensimmäisenä eikä malta odottaa vuoroaan tai sitten ei suostu jakamaan tavaroitaan serkkulikan kanssa. On pitänyt ohjata ja kouluttaa. Väittely voi alkaa aikuisen näkökulmasta varsin alkeellisesta aiheesta, kuten askartelusaksien väristä tai siitä laitetaanko nukelle punaiset vai keltaiset vaatteet, mutta lapselle tilanne on totista totta. Olisipa omatkin hankaluudet ja väittelynaiheet tuolla tasolla.


Tässä nämä prinsessat tanssivat valssia. Oikea asento ja asenne!

Kilpa-ajo. Airilla Prinsessojen poni ja Siirillä auto, jotka molemmat tässä kilpa-ajossa olivat kuitenkin polkupyöriä. Katsokaa mikä vauhdin hurma!


Meinasin jäädä alle...


Illalla tehtiin vaihtokauppa. Airi lähti kotiin ja tilalle tuotiin Ada. Ada on supersukkela nukenpukija ja Siirin nukkevauvat saivat tuossa tuokiossa monta uutta vaatekertaa päälleen.
Meillä pyörähti myös keiju!

Illan tullen mietittiin miten pariskunta halusi nukkua ja päädyimme tekemään siskonpetin Siirin huoneen lattialle. Ada nukahti sinne minne pitikin, mutta Siirin näyttää nukkuvan äidin sägyssä. Tuhina vain kuuluu.

Nyt mulla olis hiukan aikaa toteuttaa ideoita, jotka taas surraavat päässä... Siis ompeluideoita, kuinkas muutenkaan. Joulukoristeet pakkasin takaisin laatikkoon, niitä on nyt jo kuukausi katseltu. Nyt olis jo kevätjuttuja mielessä.... ja värejä...

1 kommentti:

  1. Myös minä olen jo siirtynyt kevääseen.. kumma juttu. Olipas tyttömäisiä juttuja teillä!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!