keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Kevättä ilmassa

Meillä alkaa kevät kukkimaan. Kävimme viime viikonloppuna ulkoilureissulla Backaksen puutarhalla ihailemassa kukkia. Ei jäänyt vain ihailun tasolle vaan pitihän sitä napata mielenvirkistystä mukaan. Kevätesikkoja, söpön värisiä ja niin keväisiä.

Tässä on Siirin kevätesikko. Valitsi tyylilleen uskollisena vaaleanpunaisen. Sitä on nyt sitten hoidettu ja kasteltu. Ensimmäisenä yönä esikon olisi pitänyt nukkuakin samassa sängyssä Siirin kanssa.

Itselleni valitsin valkoiset esikot ja tuon kannettavan korin, kun on niin soma. Nalle on oma tekele.
Nämä valkoiset Flowers & Plants purnukat löytyivät syksyllä kirpputorilta. Ajattelin laittaa niihin runsaasti tulppaaneja, kunhan köydän sopivan värisiä.

Ja nämä rottinkiset, rustiikkiset härvelit löysin tänään reissuillani. Sisällä on lasikulho, joten näihin saa kynttilöitä, tuikkua tai kukkia. Kantokahvasta saa vaikka roikkumaankin jos haluan.
Krookukset ovat niin ikään vahva merkki keväästä. Nämä ovat samalta puutarhakeikalta. Vielä lauantaina näissä oli vain sipulit, mutta ovat viikon aikana kasvaneet niin kovasti, että eilen puhkesivat kukkaan. Pelkäsin, että jäätyivät kotimatkalla, kun vedimme kukkalastin pulkalla kotiin. Nyt ei siltä näytä. Värit ovat niin ihania.


Eilen kävin vähän shoppailemassa, kun oli lapsivapaata aikaa. Ostin itselleni mustan villakangastakin, jonka ostoa olen jo hyvän aikaa suunnitellut. Löysinpä vielä raikkaan raidallisen pöytäliinankin ja vaaleanpunertavat mehulasit. Pöytäliina ja lasit ovat kesää varten.
Odotankohan jotenkin kesää??9 kommenttia:

 1. Oletkos kokeillut nukkua kukkien keskellä? Siirillä on selvästi prinsessa-verta suonissa.

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo pikkuiset, niin antaumuksella innostuvat ja hoivaavat :).
  Huippukivat nuo Flower&Plants purnukat ja varmasti ihanat tulppaanien kanssa! Voi, nyt tuli hinku päästä itsekin kukkakauppaan hakemaan kevään ensimmäiset tulppaanit!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkasia ja niin ihkun keväisiä!

  VastaaPoista
 4. Ihania krookuksia, niin keväisiä!

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväinen postaus!
  Hauskat nuo kirpputorilöytövaasit...miksi minä en koskaan löydä mitään kivaa :)

  Kevättä alkaa olla täälläkin jo rinnassa, tuskin maltan odottaa että lumet sulaa ja aurinko alkaa edes hiukan lämmittää!

  VastaaPoista
 6. Ei vitsit miten ihanat nuo krookukset! ♥ enpä olekaan ikinä ajatellut että niitä voi ottaa sisällekin, kun ei sitä omaa pihaa ole!

  VastaaPoista
 7. Onpas ihanan keväinen postaus;)

  VastaaPoista
 8. hienoja ostoksia , minulla on samanlainen kello mut mintunvihree :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita kevät kukkasia=)

  Karita

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!