perjantai 23. tammikuuta 2009

Kasvukausi aluillaan

Tänään ruokaupassa poiketessani huomasin, että siemenet ja kukkasipulit olivat jo vallanneet myyntialaa. Tutustuin muutamaan kukkasipulipussiin ja hämmästyksekseni huomasin, että joitain rehuja aletaan esikasvattaa (vai mikä se termi nyt olikaan) jo tammikuussa. Ihan kiva.
Itse en ryhtynyt narsissinkasvattajaksi, mutta iskin silmäni viehättäviin, valmiiksi rustiikkisiin yrttiruukkuin, joiden mukana tuli pikkuruinen multapussi ja yrtin siemeniä. Laitoin keittiöön kasvamaan persiljaa, tilliä ja ruohosipulia. Jää nähtäväksi saammeko satoa tämän vuoden aikana. Ja jos en saa yrttejä niin ainakin mulla on komeat yrttiruukut!

Prismasta löytyi kivoja puukylttejä kolmen kappaleissa. Yhdessä oli teksti "Kitchen" ja kahdessa muussa "Toilet" ja "Bathroom". Juuri sopivia meidän huusholliin.
Mukavaa, kun alkaa alennusmyynnit olla lopuillaan ja kauppoihin saapuu kevään uutuustuotteita. Pääsee laittamaan kevättä kotiin!
Rentoa viikonloppua! Lauantaina aion ommella ja viimeistellä muutamia tekeleitä ja sunnuntaina olis edessä taas sisustusväen Forma-messut Helsingin Messukeskuksessa. Ihana päästä sinne hypistelemään ja ehkä ostoksillekin.

5 kommenttia:

 1. Minäkin jo kuumeisesti odotan kevät uutuuksia kauppoihin=)

  Karita

  VastaaPoista
 2. Tässä vaiheessa sitä alkaa selaaman aina jotain siemenkuvastoja ja kukkia...on niitä ihana seurata kun kasvavat=)Ihania kuvia.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kukkaruukut. Kyllä sinä varmaan yrteistä satoa saat, kunhan ne saavat riittävästi valoa ja ravinteita.

  Onnea kasvatukseen!:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä onkin suloiset ruukut! Kelpaa niissä yrttien kasvaa!

  VastaaPoista
 5. Sainpas minäkin tänään aikaiseksi laittaa chilin siemenet multaan. Taitaa tosin miedommat olla enempi pikkuväen mieleen.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!