perjantai 9. tammikuuta 2009

Kotosalla

Mepäs ollaankin oltu kotona aina vaan. Lälläslää. Aamulla oli pakko poiketa terveyskeskuksessa. Siirille nousi yöllä taas kuume ja oksenteli pari kertaa. Onneksi ei ollut kyseessä vatsatauti vaan uskoisin ylen antamisen johtuneen sitkeästä yskästä joka tulee joka yö vieraaksi. Muuten tytössä ei ollut vikaa. Korvatkin olivat ihan kunnossa ja niillä pitäisi kuulla normaalisti, vaikka siltä ei aina vaikuta...

Tämä päivä on mennyt paljon nopeammin kuin edelliset sisäpäivät vaikka heräsimme tosi aikaisin. Pelailimme joulupukin tuomaa muistipeliä ja teimme vaikean palapelin (tarkoitettu yli 4-vuotialle). Joulupukki oli käynyt ostamassa Muorin kaupasta tositosikivan muistipelin. Se on SEVIn valmistama, puinen ja kestävä. Mukaan tuli 5 vaihdettavaa kuvalevyä, jotka laitetaan tuonne puulevyjen väliin ja kun noita kukkanuppeja nostaa niin kuvat näkyvät niiden alta ja sitten vaan muistelemaan, missä mikäkin kuva oli.
Siiri voitti!


**********************

Siirin päiväunien aikaan vähän hurruuttelin ompelukoneella. Valmistin uudet tyynynpäälliset ja seinälokerikon Siirin väreihin sopiviksi. Tuo kruunutyynynpäällinen ei ole minun käsialaa vaan jonkun taitavan ompelijattaren. Pitkulaiset pilkkutyynyt sain minä aikaan.

Katsotaan mitä vielä saamme aikaan. Kotipäivät saavat mielikuvituksen valloilleen ja uusia ideoita syntyy kädenkäänteessä. Ihmejuttu, sillä aivoissa on varmasti happivajaus...

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet tehnyt! Meillä Ompukka oksensi myös silloin yskässä. (itsekin meinasin) samoin Tiukunen. Eli lima se jumiutuu kurkkuun.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania juttuja olet tehnyt! Ihana tuo "lokerikko"! Jos ikinä syyhyttää ompelusormia niin olen valmis ostamaan vastaavan sinulta ;)

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen peli. Kauniita ompeluksia olet taas tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Taas ihana lokerikko! Joka kerta kun suunnittelen tekeväni jotain vastaavaa, en muistakaan millaisia ne täällä blogeissa on ollut enkä sitten osaakaan aloittaa.

  Siiri näyttää tosi hauskalta tuossa pelin vieressä, ihan nauratti tekstisi kuvan yhteydessä!

  Meillä Velmu sai joulupukilta hauskan pelin. Siinä pinotaan eläinhahmoja päällekäin kunnes koko kasa kaatuu. Hauskaa on ollut, eikä aina pelata edes oikeilla säännöillä. Minusta Velmu on pelissä aika taitava vaikka testien mukaan ja terapiassakin käy juuri huonon silmä-käsi-yhteispelin takia. Kai se on niin että silloin kun kiinnostaa...

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!