torstai 15. tammikuuta 2009

Pikkuostoksia

Olen tehnyt pikkuisia ostoksia kotiin. Eilen olimme naisporukassa Itäkeskuksessa humputtelemassa. Siellä oli soma sisustusliike nimeltään Vanilliini. Ostin sieltä ruokakellon.


Ja Cath Kidstonin vastustamattomia pilkkuservettejä.

Pentikin alennusmyynnistä nappasin tuon ruskearuudullisen hapsuliinan ja Siiri halusi nuo vaaleanpunaiset pikkusaippuat. Itse sain appelsiinintuoksuisen saippuan. Pohdin, että antaisko sen odottaa kesää.Sitten olen löytänyt lisää "köyhänhopeisia" tuikkukippoja. Niitä on nyt 6 erilaista pientä ja 2 isompaa. Niissä tuikunvalo näyttää kauniilta.

Semmoisia ihanuuksia. On tehnyt monena päivänä mieli aloittaa jo Ystävänpäiväompeluksia, mutta sitkeä päänsärky on tehnyt lähes toimintakyvyttömäksi. Eilen kärvistelin koko illan päänsäryn kanssa siellä kauppakeskuksessa, kun tapasin "likkakavereita" pitkästä aikaa. Päätimme kokoontua seuraavan kerran Ystävänpäivän viettoon herkkuja ja viiniä nauttimaan.
Tänään päänsärky meinasi tulla, mutta sain torjuttua sen ibuprofeenilla. En tiedä mikä vaivaa.

7 kommenttia:

 1. Somia ostoksia olet tehnyt. Nuo tuikkukipot varsin kauniit! Minullakin oli 4 päivää putkeen pää kipeä, ihan sietämätön eikä aina buranakaan auttanut. Joka ilta lämmitin kauratyynyn nukkumaan mennessä niskojen päälle. Tänään ollutkin eka päivä taas ilman särkyä. Saattaa olla, että yöksi suuhun laitettavat "kiskotkin" auttoivat, kun ovat olleet tovin taas käyttämättömänä =)

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle :). Ihania ostoksia olet tehnyt ja kaunis blogi totisesti! Meillä on näköjään myös samanikäiset tyttöset =).

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja oot löytänyt! se ruokakello on ihana! ja tuikkukupit ♥

  tylsää tuollainen päänsärky, se vetää kyllä aika voimattomaksi. toivottavasti menee ohi pian! Hyvää viikonloppua sulle ja Siirille! ♥

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä olet tehnyt ja jään odottamaan mitä mielenkiintoista askaretta keksit ystävänpäiväksi!

  VastaaPoista
 5. Hyviä löytöjä olet tehnyt, etenkin nuo köyhänhopeiset tuikut ovat kauniita, ja minunkin heikkouteni.

  Minäkin heräsin tähän päivään pää jomottaen, lieko flunssa tms. tulossa, mutta mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 6. Moi Hanni!
  Kiitti kommentista!

  Sullakin hieno blogi :)
  Nättiä ostoksia olet löytänyt!
  En tiennykkään että niitten nimi oli tuikkukupit suomeks... mulla on suomenkieli vähän ruostunu :(

  Hyvää lauantai iltaa!
  Hanna

  VastaaPoista
 7. Onpas hauska tuo ruokakello!!!
  Ja noita samoja pilkullisia servettejä löytyy meiltä monta pakettia, ne on niin suloisia!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!